jer ima neki program za mijenjanje![]()
jer ima neki program za mijenjanje![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ima AdMuncher, "skrembla" svakih par minuta...
neki drugi jer ovaj nisam svatio
ovaj, Hide IP platinum, on ti mjenja proxy tako da te preseli npr. u Kanada, Afriku i par tisuća zemlji..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
what's the point u mjenjanju IPa, sto hakerisujes?
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
to i mene zanima..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
ne to koristi kada tebe neko hoce da provali ....
Lineage 2 user
ma nije to nego me samo zanima
i ne spajam se preko proxya
ako hoces da chatove tako zeznes nemozes jer imaju neko sra.... neku stavr koja ocitava pravi ip, a mjenjaj ga idi na net, nadji proxy, pa internet ioprions, connection, lan i onda u adresu upises ip, pa port i tako to, dobro je to ponekad.
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Ja sam negdje vidio jednostavnu komandu od nekih 7 ili 8 znakova koja se upisuje u Run prozor ali nikako se nemogu sjetit kako ide![]()
Misliš možda na "ipconfig /renew"?
Situacija ovisi i o vrsti veze, ako si na modemu, diskonektaš se i opet spojiš i vjerojatno ćeš se spojiti na neki drugi ulaz, samim time ti je i ip promijenjen...
Kod DSL-a i kabelske nisam siguran možeš li mijenjati adresu kako god želiš, ovisno kako je skonfigurirano s druge strane. Ukoliko imaš DHCP server koji dodjeluje permanentne leasove ovisno o mac adresi tu ne možeš ništa napraviti, ali afaik većina providera forsira mijenjanje ip-ja svakih 24 sata ili rijeđe, kako ne bi bio u mogućnosti dići server preko dsl-a jer nemaš stalan ip, te shodno dome ne možeš ni dići domenu...
No za to postoji i workaround, www.no-ip.com (ili neki drugi), uglavnom instaliraš klijent na stroj koji kontaktira njihov server i obaviještava o promijeni ip adrese, tako da stvar relativno funkcionira...
imam obicni adsl
to radi a i Steganos Internet Anonym Pro 7 radi ali mu je pao server i sad mi je veza u *****
i meni treba neki program koji mijenja ip adresu ali dok sam online zbog rapidshare-a da mogu skidati vise filova od jednom
Najbolje ti je ak hoces promjenit IP ugasit/upalit router i eto novog IP-a.Ja sam isprobao taj Hide IP ali meni je uvijek rapidshare vratio poruku da sa tog IP-a vec netko skida..
I ja sam ispobao Hide IP, i čak sam uspio skidati, ali brzina je bila 56K, a na dslu sam, tak da sam odustao od toga, i svaki put se disconectao/conectao.
Kako sam isprobavao imao sam par situacija, kad mi je bilo zabranjeno, sa jedne IP adrese koju je Hide IP našao, tj nisam mogao skidati s rapida, izbacilo mi je neku poruku da je zabranjeno skidanje i učitavanje materijala s te stranice, te mnogih drugih npr. (cracks, serials, stranice za odrasle...)
Zašto?
iz vjerskih razloga, vjerovatno si upao na saudijsku arabiju ili neku slicnu zemlju
Bookmarks