Gledam u oglasniku, cijena je jedna od 450kn i 750 kn. To mi je fakat puno. Jel to realna cijena ili........ po meni je jaaako puno
Gledam u oglasniku, cijena je jedna od 450kn i 750 kn. To mi je fakat puno. Jel to realna cijena ili........ po meni je jaaako puno
sad bas nesto pretrazujem i mislim da je cijena ok s obzirom da ih ima malo...
oko 500kn (zavisi od opreme)
eh, bila se jedna ovdje prodavala na forumu i covjek mi re rekao sacuvat, ali nije![]()
VK 1010-IO
čuj slažem se s kolegom danyx,cijena od 500-600kn je realna (s obzirom na mogučnosti),700kn ako je stvarno ko nova (ali teško),gle pošto ga malo ima obično ga je teško nač u dobrom stanju a da o cijeni ne pričam,bez obzira što mobis ima rezervnih djelova koliko hočeš.Ako valja baterija i cijeli hardver i ako softer valja uzmi ovog za 450kn,maska je najmanji problem
A, opet-dooobro razmisli želiš li imati mob kojeg ima jako malo ljudi. Jer to govori dosta i o samom mobu mada ne mora značiti ništa negativno.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
moby gledaj da taj mob sto-posto skupo košta,a nemamo svi para tj.imamo ali kad bi več kupovo za recimo 3000kn (prepostavka) u mobisu,izabro bi neki od n-serije rijetko tko bi ovg pogledo a pogotov ako je ikad košatao 3000kn zbog izgleda,slično ti je s nokijom 8910i,možeš ih nabrojit na prste koliko ih ima taj mob,ali uvijek znaj jedno bila to 7600 ili 6600 ili 8910i ili n-serija nokija je nokija
po meni ovaj mob ne vrijedi vise od 400 kn, ali je stvar u tome sto su ga ljudi puno platili na startu, pa se mobiteli te generacije, npr 6600, znaju pojavit u oglasniku i po 1000 i vise kn, nerealno, a najvise radi toga sto imaju mono izlaz za slusalice...
Jer java je puno napredovala, tako da sad ima hrpa programcica i u javi...
Tako da prednost symbiana je jedino ako doticni ima stereo izlaz, pa se moze ubaciti neki dobar mp3 player, ili pogledat neki filmic u stereu, ili gledati rtl, ali to se ne moze jer te generacije mobova nemaju ni edge, tako da su danas ti mobovi totalni promasaj.
Bolje kupit tipa 6630/6680 kojih ima vec za 900 kn pa na dalje...
Pa to i kažem-tko voli nek izvoli!
7600 je dosta star mob, cijena joj je kad se pojavila, bila na razini današnje N80 (cca), ali i tada je odstupala od drugih Nokija jer je bila jedini tada dostupan mob (6650 se u RH nikad nije pojavila službeno) sa OS-om ser. 40 ver 2, dakle potpuno ista kao npr danas 6101 (što se ekrana i funkcija tiče).
Zato sam kazao-dosta opreza jer je sve to nekako "klimavo" u današnje dane. S moje strane, prije bih si za te novce kupio 8910(i).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks