Dali u Hr postoji kupovina za benq siemens c81 maske druge boje,ova crna mi je bed.
Goglao sam po netu i nisam našao,možda neko zna koji shop ,ako da neka stavi link .
Hvalaaaaaaaa
Dali u Hr postoji kupovina za benq siemens c81 maske druge boje,ova crna mi je bed.
Goglao sam po netu i nisam našao,možda neko zna koji shop ,ako da neka stavi link .
Hvalaaaaaaaa
Zvao sam direktnog uvoznika ,i nemaju bit će uskoro ???????????? navodno...................za sad ništa.
![]()
I ja tražim, meni je napukao gornji kut jer mi je mob ispao sa stola na pod![]()
http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
ma nije valjda da je tolika rijetkost? šta da nema nigdije osim u Zagrebu? A još mi prednja treba... dao sam jednom tipu da vidi mobu i idijotu je ispao iz ruke jer se glupirao, skoro sam ga ošinuo! grrrr
nema vece face od Isusa
jel zna neko dali ima prednjih maski negdje za kupiti i kolika je cijena?
nema vece face od Isusa
niko ništa?
nema vece face od Isusa
di je ta simensova zgrada s butigom?
danas sam stavio mob na betonski zidić i cucak zapeo za njegai sav se odero (srećom sa stražnje strane samo), a trebaju mi i baterije za gigaset bežični telefon.
Možeš naći masku u crnoj boji, iako je i ona rijetkost. U drugoj boji ne postoji i vjerovatno je neće ni bit.
Masku sam kupio zadnji dio za 90 kn u zgb u simensu baš kod njih .sve ok
Koliko ja znam,a pogledo sam na netu,ne postoje maske za Benq Siemens c81.Ovo što dobiješ je ono što imaš....
nije istina u zgb ima velika ogromna zgrada siemens ima i butigu iza kupiš masku zadnji dio je meni trebao 90 kn
Da, ali on je mislio da nema u drugoj boji, samo u crnoj.
Bookmarks