Neverwinter Nights 2 i Company of Heroes.. Odlicne igre![]()
Evo ja derem za opuštanje PES 6 mislim da tu netreba trošit riječi, a Just Cause - da budem iskren zato jer nema ništ bolje , makar igrica nije tolko loša , ali... Zato bi i molio objašnjenja toga kaj igrate jer stvarno više neznam sa kojom igrom bi potrošil malo vremena!
Hvala na svim odgovorima!
Neverwinter Nights 2 i Company of Heroes.. Odlicne igre![]()
Titan Quest
igrica je VRLO slična diablu. grafika je odlična. cijela priča je smještena u grčko doba, što je meni jako zanimljivo (mitovi, priče o bogovima, i sl.)...
već dugo me niti jedna igrica nije toliko zainteresirala kao TQ.
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Hvala majstore ovu TitanQuest već dugo imam ali mi se nije činila dobrom pa ju nisam ni igro , a evo sad dok si ti ovo napisal mene je odma nekaj zasvrbilo pa sam ju odlučil instalirat i ono igra je odlična , svaka čast!
Samo nastavite!
Dark Messiah of Might and Magic,igra je ok,kako kažu fantazy first-person shooter,dobra grafika al jako zahtjevna igra.Radnja igre odvija se u doba orcova,demona,zmajeva itd...imaš mač,štit,magije i peri po tunelima,dvorcima itd...
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
World of Warcraft: BC - zato jer je to WOW i zarazna je![]()
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Live For Speed S2.
Trenutno se pripremam za Simfia DTM-LFS prvenstvo,a i istovremeno pokušavam upast u STCC ligu(to je najprofesionalnije organizirano prvenstvo u LFS-u,čak se i snimke utrka rade u stilu živih prijenosa pravih trka.....http://www.youtube.com/watch?v=_IgjvSE6pS8 )
a kad to ne igram,igram Final Fantasy XII.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
trnutno igram samo fifu 2006 , eto tako iz zajebancije , rasturam malo![]()
Trenutno igram Heroes V, fali jos 1 level (Mage Campain) da zavrsim a nakon toga slijedi Rise of Nation : Rise of Legends, a za opustanje PES 6... Probao sam jucer Star Trek Legacy ali ocekivao sam vise pa cu je ostaviti za neke stvarno dosadne dane...
Ne znam na sta tocno mislis - sa svakim glavnim likom sam dostigao zadnji level tj. na 5 levelu svake rase mi je expirience bio na max. (level cap reached)... Ali ultimate skill jos nisam vidio - kako se to dobije?
...igram Total Annihalatio preko neta s frendovima... a zašto - zato što je to jedna od najboljih RTS igara...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
igram warcraft 3 već sam ga prešao nekoliko puta sad idem po 2. put na hard prelazit-zašto-lagana igrica.,igram je kad mi je dosadno...i imam gta san andreas,prvi put prelazim došo u san fierro-zašto-dobra grafika,svašta možeš radit i zanimljive misije![]()
Bookmarks