stvarno si prelud..
vjerojatno je sada kraj![]()
Molio bih "cijenjene" admine da obrišu moj account! Hvala
stvarno si prelud..
vjerojatno je sada kraj![]()
Da,kraj je za mene na ovome forumu! I molio bih da mi se pošalju poruke iz PM_a na profound_wanderer@hotmail.com
mislim da malo pretjeruješ...
dugo si tu na forumu i dosta si aktivan. sada si malo ljut i povrijeđen ovim banom što si dobio ali proći će te. bilo bi baš tužno da odeš
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
To sam spremi.. Ima negdi opcija kad otvoriš PM-ove..
Slažem se sa flynan!
Istina stvari jesu izmakle kontroli ali valjda će se stanje popraviti!
Ok onda bok!![]()
There are no shortcuts in evolution.
Odlazimo i ja i prof.immortalis,nemorate plakati! Pozdrav svim OK ljudima sa ovoga foruma!
aj ljudi kaj neprestano kuhate.....dobil si ban, nije ti niko ruku odrezal!![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Nemogu ući pod PM,bannan sam!
Nisu oni jedini koji odlaze... Radimo tocno ono sto je Sljaka napisao, ako nam nije ok ovdje ne moramo niti biti na forumu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
A ništ onda ljudi idem i ja pa se vi lijepo j**** sa svojim modovima ( neću sad imenovat ali neki su se jako pobahatili u zadnje vrijeme) svaka čast imaticu i drugima koji su ostali normalni
Zadnji uredio nix1001 : 03-02-2007 u 00:43
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
E da samo prije nego me bannaju ljudi koji imate imalo ponosa otiđite s foruma da više ne trpite te ljude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zar i ti brate/sine/kako god brute?![]()
Svi skupa ste više nego jadni. Nakon što nije uspio pokušaj da se galamom promijeni jedan od moderatora vi uvrijeđeno odlazite jer se ovdje ne sluša glas naroda.
Ma koji glas naroda? Zar je vas nekolicina glas naroda? Koji vam je to "narod" dao to pravo?
Slobodno otiđite jer nećemo plakati za vama!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks