Odlično, moram isprobat![]()
Američka web stranica Midomi nudi prepoznavanje pjesama na osnovu pjevušenja, pjevanja i zviždanja u mikrofon računala. Koristeći algoritme za prepoznavanje melodije stranica će aktivirati engine za pretraživanje i usporediti dobiveni uzorak sa svojom bazom. Korisniku će biti prikazani rezultati u obliku jedne ili više pjesama.
Midomi će posjetiocima predložiti i linkove do pjesama koje su prepoznate pod pretpostavkom da će ih možda htjeti kupiti i poslušati u cijelosti.
Jedno od zabavnijih web odredišta nudi korisnicima i registraciju te kreiranje listi omiljenih pjesama. Moguće je i snimiti svoje pjevanje te to podijeliti s drugim korisnicima web stranice.
www.midomi.com
C/P sa T-portala
----------------------
Stvar je odlicna ja sam probao i naslo mi je sve pjesme do sada.
Odlično, moram isprobat![]()
ah...amerika, amerika, samo amerika, a di je ta naša Hrvatska, da i ona jednog dana nešto napravi zanimljivo, nego samo ovi Amerikanci...ma joj...kaj da velim, neću ju iz principa posjetit jer je Američka, i da se nemoram opet raživcirat radi Američke propagande...al malo izašel iz teme, za mene je na kraju konca to bezveze...![]()
![]()
![]()
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Mah, polahko...
Bolje neka se oni prvo za*ebaju sa tehnikom, pa onda da dodje u nashe krajeve, nego da se mi muchimo XD...
Lineage 2 user
Bookmarks