Ja mislim da cak i nije orginal al neznam ziher. Ja imam na svojoj onu krem tipkovnicu pa se nakon godinu dana koristenja nije ni malo izlizala, i nema nikakav ostar rub. A mislil da orginalnu mozes kupit u mobisu jedino, ili se varam?
Zanima me kvaliteta tipki na N70, jer su moje u komi. Mob sam kupio polovan. Tip je tvrdio da je korišten oko mjesec dana, što mi je odmah bilo sumljivo, a life timer je pokazivao oko 45 sati razgovora i imao je virus kojim se zarazio u prvom mjesecu (to je bilo negdje u 5 mjesecu). Znači mob je vjerojatno sta oko godinu i mjesec-dva dana. U ovoj temi sam vidio da je tipkovnica dosta svijetlija od moje, a moja ima gadno oštečenje na "joysticku" - izlizao se pokrom, a rub "reže" prst.
Postoji li mogučnost da ovo nije orginalna tipkovnica i zna li tko gdje ima i po kojoj cijeni kupiti orginalnu?
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ja mislim da cak i nije orginal al neznam ziher. Ja imam na svojoj onu krem tipkovnicu pa se nakon godinu dana koristenja nije ni malo izlizala, i nema nikakav ostar rub. A mislil da orginalnu mozes kupit u mobisu jedino, ili se varam?
Mislim da na ipmartu ili eBayu imaš originalnih tipkovnica,ali nisu baš prejeftine kad uračunaš poštarinu. Ili eventualno da ti zamijene u Mobisu. Ni na jednom N70 nisam primijetio da ima izlizanu tipkovnicu,očito je mob bio malo žešće korišten...
Btw,možda čak nije ni 45 sati razgovora,pošto se fw updateom Life Timer resetira
Ne znam za druge metode, ali mi NSU nije resetirao. Soft je prije bio od 11 mjeseca, a virus iz prvog, pa predpostavljam da je negdje između. Sad vidim na slikama da postoji i ova boja tipkovnice. Valjda nemam sreće.
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Evo moja N70 je stara 4 mjeseca i isto su mi se izlizale tipke, i ta srednja i ove sa brojkama (nemam sliku nazalost), valjda zato jer stalno nekaj kopam po njoj:bunny: ! Bio sam prije 3 dana u Mobisu, tipkovnica je 140kn sa izmjenom (jer i nedaju bez nje
)! Ali evo sad sam stavio oglas u oglasnik pa mozda i jeftinije nabavim, naravno da hocu samo orginal
! E da, to ak mobitel ima toliko razgovora ne znaci da je tako star, moj mobitel ima 60 sati razgovora, a star je 4 mjeseca, imam s curom 0kn tarifu pa me gnjavi stalno
![]()
Zadnji uredio Don Dumbuška : 29-01-2007 u 03:07
ovo je original tipkovnica i te su obicno dosta lose..
ima tu (ne u mobisu neko pored) crna tipkovnica.. 100kn.
moja je n70 isto u dosta lošem stanju i isto mi se pokrom ogulio na istom mjestu di i tebi, moja je tipkovnica orginal. Nemamo sreće, al dobro ja sam svoju nabavio za 500 kn pa mi i nije žao
Ne znam,frendu na 6680 i meni na 6280 se resetirao nakon updatea. Moj u Mobisu,a njegov kod jednog dečka iz kvarta. Pa sam mislio da je to uobičajeno
tipkovnica ti je orginal, ja sam imao dvije n70 i na obje je bio isti problem, ako ako hoces provjerit koliko mob stvarno ima sati razgovora upisi *#92702689#, to se nemoze nikako ponistit, pogotovo ne updateom soft.-a
Pa na to i mislim. Može li mi netko dati adresu u zg na kojoj mogu najbolje proći s tipkovnicom (ali da je sam stavljam).
prema ovim slikama mogu ti rec da je ista kao i moja, a to sto je tako izlizana i sve....moguce je da je bilo skijanje po asfaltu....a zakon je sto se to i meni dogodilo i ekranu nije nista bilo....zato kad su tipke puuuuuuno vise
After all...
cekajte da nam smsfreak napise mali manual...on ce to prokuzit....
After all...
Bookmarks