pa jesi li upalio monitor. ako je monitor upaljen doci ce signal do njega kad upalis komp
ovak, imam jedan problem..... zasto mi se nece upaliti monitor kad upalim kuciste? u kucistu sam uzeo van RAM i stavio opet unutra al samo jace pritisnuo i vise nmi nece raditi... Molim vas da mi odgovorite ako sta znate ovom problemu! pozz
Head_HunteR RULES
pa jesi li upalio monitor. ako je monitor upaljen doci ce signal do njega kad upalis komp
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Monitor je upaljen ali na njemu piše no signal.Izvadio sam CMOS bateriju prije
2 dana u onda je monitor upalioi sve je normalno radilo.Zatim sam samo stavio
64MB rama I OD ONDA MISE VIŠE NEĆE UPALITI!! Molim vas pomozite!!!
Head_HunteR RULES
Prijatelju pomozi!!!!1
Head_HunteR RULES
dali ti kompjuter kad ga uplais proizvodi neki zvuk pisteci? to bi znacilo da nema memorije ili da nije dobro sjela. a c ini mi se da ti graficka kartica nije dobro na mjestu.
Grafićka i memorija su ok leže dobro na matičnoj ploči,prije dva dana sam izvadio CMOS bateriju i monitor se upalio zatim sam drugi dan stavio RAM na matičnu i opet se sada neće upaliti!!!![]()
I ne pisti mi komp
Head_HunteR RULES
cekaj ne razumijem, kazes drugi dan si stavio ram memoriju, a kako je bilo prije toga?
mozda si ostetio kontakt na ram plocici.
osim sto se monitor ne pali, dali mislis da komp radi normalno (da se windowsi podignu)
mozda ti kabel od monitora ne valja
mozda imas problema sa komponentama
mozda ti se komponente ne slazu
Bratiću neki dan isti problem...
ubacio novu memoriju i od tada se monitor ne pali...
došao kod mene... provjerili smo napajanje, procesor, memorije, sve kekse, te grafičku. Ustanovili smo da je upalio komp dok memorija nije lijepo ležala u utoru i time "spalio" ploču... ploča je nabacila riku i nabavili smo novu... od tada sve lijepo radi... i upozoren je da od tada ne mjenja memoriju bez mog nadzora...
radilo se o AMD konfiguraciji 2500 bartonu sa nekom s.A matičnom
Slušajte to mi se dogodilo i prije godinu dana,onda sam racunalo upalio i zagasio 200 puta i os onda radi sve do neki dan.Windowsi se normalno podiž!!
Head_HunteR RULES
Bookmarks