trebao bih ako mi netko moze nac (sto prije jer bi mi trebale) izjave onako od cod2-a kao na primjer frentliche iinfantry i tako stavljeno u rar...hvala...ako netko nadje....duznik sam mu..
trebao bih ako mi netko moze nac (sto prije jer bi mi trebale) izjave onako od cod2-a kao na primjer frentliche iinfantry i tako stavljeno u rar...hvala...ako netko nadje....duznik sam mu..
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Ako imas igru, mozes iz nje izvuci.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
pa imam ali gdje sve sam mape pretrazio ali nema ne...jedino ako ti znas..il netko drugi
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Upali u pozadini neki program za snimanje zvuka (npr Cool Edit ili današnji Audition), u driverima zvuka podesi s kojeg izvora želiš snimati (u tvom slučaju vjerojatno stereo/mono mix) i u programu okini rec, minimiziraj, uđi u igru i okini te naredbe koje želiš. Kasnije zatvori igru, stopiraj program za snimanje, pogledaj što je snimio i izreži ono što ti je bitno.
Temu sam ti premjestio iz cafea ovdje.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks