prije koristio DScaler, sad koristim original WinFast PVR (dscaler nesto steka s ovom leadtek karticom)
Zanima me koji koristite program za gledanje zemaljske analogne televizije?! JEr slazem jedan komp, ima jedan problem oko toga, sa orginalnim preglednikom se zamrzne ponekad, ili tak, blesira gluposti, mislim da je do samog softwarea...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
prije koristio DScaler, sad koristim original WinFast PVR (dscaler nesto steka s ovom leadtek karticom)
iPhone 5s 16 GB
također i ja koristim winfast PVR, i nemam nikakvih problema ni s čim, jedino što redovito skinem zadnje verzije, prije sam imao Antena-Yugoslavia, sad imam Antena-Croatia, i poneki program više(uglavnom slovenski).
DScaler ima vidljivo (jako) bolju sliku od original programa, ali se ne slaze s nekim karticama
iPhone 5s 16 GB
Ima K!TV, odnosno ako se ne varam Kastor TV. Mali, jednostavan, freeware, radi, ima teletekst, snimanje i ostale gluposti, ma sve što ti treba. Ja ga koristim od prvog dana, prošao sam 4 TV kartice s njim i nikad nikakvih problema, nikakvih smravanja - ništa. Najtoplije preporuke!
http://www.kastortv.org/
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks