15kn > 5 MB-a.
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-41-00.asp
15kn > 5 MB-a.
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-41-00.asp
Nije loše.. Meni bi super došlo da recimo Vip tako nešto izbaci (što je nemoguće).
Inaće dobra opcija za one koji tu i tamo posegnu za mobilnim internetom..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Fino. Ipak se kreće.
Ovo je taman za čitanje mejlova i komotno korištenje instant messaginga.
Glupo je to da ne postoji "razumna" opcija ako prekoračiš tih 5 mb, nego se naplaćuje po standardnom cijeniku 6 kuna za 100 kb, znači 20 puta skuplje.
a točno.. koliko bi bilo oko ajmo reći 1h dopisivanja na msn-u preko mobitela?
I još me zanima oće li se poduzeti što sa onim wap verzija cafe.mobila? pomoglo bi i meni sada malo![]()
Da, samo što moraš računat da mob komunicira s mrežom i u "idle", tj. dok konverzacije nema i jedna poruka sadrži više prometa od pukog broja znakova/bajtova.
Isto tako ovisi i koji program se koristi, Agile messenger, kojeg nema džabe, je jeo puno manje nego shape IM+.
Nadalje ovisi i o platformi/OS-u. Čini mi se da na symbianu troši manje nego na WM.
Uglavnom, sat vremena, nekih 100 poruka, potrošiće se oko 100-300 kb.
Ovo se treba shvatiti samo orijentacijski, jer ovisi i o jačini signala, pa o trenutnom stanju mreže itd. itd....
ne znam jeste li uopznati s time, ali, mjesečno možete aktivirati više paketa prometa, točnije njih 195 (equals 975mb), što mislim da je u svakom slučaju dovoljno![]()
Zadnji uredio no name : 02-03-2007 u 11:51
ja jesam, ali opet je skupo, ovi postpaid za 100kn dobiju 1gb, a mi kad bi uplatili 105kn dobili bi 35mb..
Promisli malo i reci to svojima u t-com-u![]()
jako dobro, prva akcija t-mobila da mi se sviđa... svaka čast... mislim da će ovo približiti mobilni internet mnogo većem krugu ljudi!!! stvarno, svaka čast!
a znam, jbg.. ali ja imam 14 godina pa me ne puštaju na pretplatu![]()
znam da si u t-mobileu, pročitao sam negdi na forumu.. svaka čast
Ja nemam opciju postpaida, još nemam 18![]()
Sta si ti u T-Mobileu ?
Nego A.K... bez brige.. ti kad budes imao 18, vjerovatno ce mo imat flat-rate za 100 kuna hehehehe![]()
Da i to brzinama triput većim od FTTH![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks