Sviđa mi se... jednostavna je i pregledna!![]()
Zadnji uredio Compov : 03-11-2006 u 12:34
Seriously?
Sviđa mi se... jednostavna je i pregledna!![]()
baš smo jučer gledali dečko i ja o uređenju stana. ovo je skroz zgodno da se na jednoj stranici nađu potrebne informacije o prodajnim mjestima, prijedlozi o uređenju i sl...
stranica je jednostavna. kul. sviđa mi se![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
odlično![]()
Zadnji uredio Compov : 03-11-2006 u 12:35
Seriously?
Svaka cast majstore sada bih ti dao reputaciju...bas mi takva stranica treba![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nije loše comp
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Jako lijepa ideja; lijepa i pregledna stranica. Još je u razvoju pa će s vremenom valjda i teme postati opširnije?Svaka pohvala.
Odlična stranica, samo imam jednu primjedbu a to su mala slova, inače sve 5![]()
- Red-Gsm.net -
DotNetNuke cms!
Ne volim komentirati cms-ove no ovo je fora!![]()
ovaj mjesec imamo top temu grijanje pa si pogledajte...
molio bih ako imate kakvu ideju o nekom članku iliti ako vas nešto zanima da predložite![]()
Seriously?
Nice!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Olicna stranica, jednino bi mozda bilo oku ugodnje da su boje ikvira tekstova i onoga gore sa logom malo intenzivnije.![]()
super stranica. ja sam bas u postupku dovrsenja i opremanja stana, pa non stop trazim takve stranice. kolko sam malo pogledao ima puno informacija i to na jednom mjestu, i to je stvarno odlicno. pohvale za sve.![]()
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
blage boje su mi ugodnije...Izvorno postao SEGA
Zadnji uredio Compov : 03-11-2006 u 12:36
Seriously?
popravljenoIzvorno postao RedkinG
odlično![]()
Zadnji uredio Compov : 04-11-2006 u 17:21
Seriously?
jel primas kakve prijedloge za stavljanje www nekih firmi u adresar?
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
ajd da je neko u promociju web stranica stavio dobru inovativnu stranicu a ne neke tamo forume.
Evo predlazem jedan clanak o bojama kuca. Znaci koja boja bolje pristaje određenom obliku kuce, koja se manje prlja, koja se najcesce koristi i zasto... To bi bilo zanimljivo, barem se meni tako cini.Izvorno postao Compov
![]()
aktualna je nagradna igra na uredidom.com
odgovorite na pitanje i osvojite ionizator zraka...![]()
tamo vam piše što je to![]()
Seriously?
Super je samo treba malo logo istaknuti
http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
logo? Zašto?Izvorno postao d@d
Seriously?
Pa malo je ono kao u sjeni sučelja ... inače sve 5Izvorno postao Compov
![]()
http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
ma dobro je, bolje ovako nego nesto prenapadno
iPhone 5s 16 GB
jako lijepo...pohvale![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Bookmarks