ima kako ne...
samo pitanje je što je prethodilo tome da je mrtva?
imam mrtvu v547, ne pali se u BL modu.
komp ga samo ocitava kao "USB Device Not Recognized".
Ima li pomoci????
ima kako ne...
samo pitanje je što je prethodilo tome da je mrtva?
samo vužgi RSD lite 3.3 i flashaj meni kad je isto to bilo da je unrecognized a mrtva RSD ju je prepoznal doduše to je bila v360 al mislim da bi trebalu šljakat
|\/|0T0r0La
@night_whisper; Nejde, RSD 3.3 ga isto ne ocitava.
@Inovator; e to ti ne bih znao reci jer sam ga neki dan dobio od prijatelja koji ga je htio bacit.
Razmisljao sam o TP-u ali u to se ne zelim upustat jer to nikad nisam radio pa da nesto ne zeznem.
Je li mozda ima kakvo softversko rijesenje?
Ako se ne varam, V547 se može natjerati u forsani BL mod, potrebno je malo spretnosti, izvadi se baterija, komadom tanke žice se spoje 4 i 5 kontakt (gledano od desne strane) i ubaci se baterija. Mobu se ekran neće upaliti, ali će ga programi prepoznati kao "blank neptune LTE", treba ga samo preflashati s adekvatnim MP-om i trebao bi raditi...
http://www.box.net/public/u69xfyftdj
Zanemari što je riječ o E398, konektori su isti, i trebalo bi funkcionirati. BTW. u kakvom je stanju baterija od V547?
Zadnji uredio HemiCuda : 26-01-2007 u 22:11
Sve ovisi o tome kakve je prirode kvar na mobu.
kratko spajanje kontakata se radi ako se želi natjerati mob u flash mode
da, a ako je boot sheban i nejde u flash mode? onda ovo ne vrijedi, samo pomaže TP
Meni je to upalilo na vise "umrtvljenih" mobova koje windowsi unatoč pravilno instaliranim driverima nisu prepoznavali. Imao sam V525 koju sam umrtvio pogrešnim flashom, nije htjela u BL mod, a isto tako ju niti jedan program nije prepoznavao jer ju windowsi nisu prepoznavali. Nakon gore navedene procedure (svi p2k driveri su bili instalirani), svi programi su prepoznavali mob, kao "blank neptune LTE", sto je dovoljno da se mob moglo ponovno flashati...
Zadnji uredio HemiCuda : 28-01-2007 u 00:06
ma bilo čime što pdovodi struju, samo nek na krajevima bude tanko, da ne prespojiš i susjedne pinove, bez obzira na zaštitnu plastiku
Bookmarks