Ovako,došao mi je EL71 sa servisa i ostao sam ugodno iznenađen.
Umjesto očekivane verzije softa 31 koji je i ujedno dostupan sa BenQ-Siemens-ove stranice,ostao sam iznenađen kada sam ugledao softver verziju 41!I to za našu varijantu A508!Koja noje dostupna na webu!
Također su mi stavili FFS od verzije 41.
Da napišem što je poboljšano:
-Baterija traje cijelu vječnost duže na ovom softu od početne verzije softa 12(Mnogo duže)
-Pri prijenosu preko Bluetootha dobije se pitanje da li se želi primiti podatak koji se šalje(Slika,melodija,....),što je po meni fenomenalo jer je meni jako smetalo što to na prijašnjim mobitelima od(BenQ)Siemensa nije bilo,jedan veliki+
-Sada se može odabrati dužina zvona kad zvoni za primljenu poruku,čini mi se da se može odabrati od 1-99,ali nisam siguran
-Onaj shortcut što je bio blokiran na t-zones na kako da kažem,desktopu,može se namjestit na nešto drugo(To se nije moglo promjeniti na v12 koliko se sječam)
-Preračunator jedinica se promjenio dodane su ikone,dodano je još područja za preračunavanje
-Veća brzina softa opčenito
Nisam siguran da li je još što poboljšano,jer nisam puno po njemu prčao,ali ako što otkrijem novo tu ću napisati.

Odgovori uz citat

I danas mi je baterija izdurala svega do 3-4 sata popodne, sinoć se punio, je da sam cijeli dan visio po njemu, gledao filmove i to ali opet...
Mislim, cijeli dan video, muzika preko zvučnika, slanje preko BT-a...svejedno me iznenadilo kako je krepao
Bookmarks