Program MIDletPascal (www.midletpascal.com) kompajlira pascal kod u Javu za mobitele. Check it out![]()
Program MIDletPascal (www.midletpascal.com) kompajlira pascal kod u Javu za mobitele. Check it out![]()
Vrlo zanimljiv program. Kad bih još znao Pascal. Postoji li koji za Delphi ili C++? Ta dva planiram naučiti (C++ moram u školi, a Delphi dobrovoljno).
Delphi ti koristi sintaksu pascala, tako da sve što napišeš u pascalu možeš vrtiti i u delphiju, obrnuto baš i ne...Izvorno postao Dark
Nekad je Pascal bio više korištentrebalo bi izvući stare knjige. Još samo da je dobra ideja za program.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja ga ucim, znam nesto sitno.mogo bi probati nesto napraviti. jel ima ko neku (jednostavnu) ideju? (nemojte se previse nadati)
Evo da napraviš kalkuator sa crnom podlogom i malo većim bijelim brojakama a kad računaš da ti se ovako listaju rezultati:Izvorno postao coma_zgb
50:5
=10
*a da se računske radnje mjenjaju na #...mislim da na taj gumb biraš zbrajanje,oduzimanje...
eto to je samo prijedlog jer na t610 nemam dobar kalkulator![]()
tetris igru u crno-narancastoj boji sa nekom slikom iz doom-a u pozadini ako mozes,obecajem da cu ga imat uvijek na mobu ako ga napravis![]()
May the Force be with you!
Imaš tu jedan tetris, pa ga možeš preradit(ako znaš)!Izvorno postao IvLajec
![]()
evo nece mi najjednostavniji program pokrenuti!!!
program prvi;
var x:integer;
begin
readln (x);
writeln ('duplo veci broj je',2*x);
readln
end.
jel moze neko kod sebe probati
Probao sam, ni meni ne radiMalo sam mjenjao program, ali ništa ionako se ne razumijem u Pascal!Izvorno postao coma_zgb
Probaj nešto drugo!![]()
ali mi nece raditi! trebo bi neko kod sebe isprobati, neznam zasto
Nije loš... Samo mi nije jasno zašto su Motorole V3 tako teške za prebaciti igru sa kompa na mob... Dok na Sony ericssonu... Opa cupa... Copy Paste... Evo ga... U roku od 5 secundi and it is on baby... Ako neko zna kako prebaciti i malo detaljnije na mob.. za moto V3... Pa nek pomogne... Što detaljnije, kraće i jednostvanije
Ja sam napravio jednostavniji programčić... Ono horoskop(godišnji nešt proricanje) Još je u beti... Još ga moram doradit... Dobra vijest je da radi na Sonyu Ericssonu...
jer mi neko moze objasniti kako staviti u motorolu e398 opciju za javu..."ucitavanje app loadera"...probo sam sa pst-om ali nece da mi prepozna mob......bilo tko....
Ima neko serial ili crack za Mobile Basic 2.1?
Evo serial za Mobile basic 2.1Izvorno postao Babaluj
Ime: www.piaodown.com
Password: na PM
Valjda je pomoglo![]()
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
A jel itko kupio ovaj program od vas tu ili ste svi uzeli free verziju zato kaj su sve iste jel? Ipak mislim da je malo dorađenija ova verzija koja se naplaćuje bez obzira što tamo piše da je to za razne kompanije...![]()
great program
Super program, još kad bi imali nekog iskusnog tko zna radit programe, pa da naručivamo programe koje trebamo![]()
Mozda sam pogresio temu,ali ...izvinjavam se unapred!Trazio sam po netu pa sam naleteo slucajno kod vas i nadam se da ce mi neko pomoci.Imam svoj wap sajt i zeleo sam da uradim nesto ovako ili neku mogucnost da stavim svoj logo na operi mini...Jednostavno se ne razumem u javu pa samim tim imam i veliki problem oko ovoga
!U svakom slucaju sam zahvalan na bilo kakvoj pomoci
![]()
Bookmarks