slike se nalaze ovdje
slike se nalaze ovdje
...slike nisu loše,samo neke su mutne,a i rezolucija je mala...kažem,nisu loše...a onaj M55 je isti ko moj+IQP 530 ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
e da one slike golfa su nocno snimanje
golf je pila...
a ona cura u ljubicasto bijeloj majici izgleda zanimljivo...
stvarno neznam koji kiki si stavlja profesora...
teme slika su ti tako samo prolazna ocjena :-(
o ukusima se ne raspravlja..evo meni je onaj kamion il yugić zanimljiviji od golfica..koliko vidim ti si streberski tip..btw ono nije bilo kakav profesor, on je legenda..
Zadnji uredio vjeko : 21-12-2003 u 12:36
o ukusima se ne raspravlja, slazem se
malo si me krivo shvatio, ali doduse i meni su promakle neke slike tako da cu ti sad reci sta mi se svidjelo:
golf je pila... po drugi put :-)
ona slika s jezerom je zanimljiva
3. slika sa stadiona (prostranstvo, nice)
2. slika sa neboderom (vapaj za nebom, ah)
a ona cura u ljubicasto bijeloj majici izgleda zanimljivo... po drugi put, takoder
pesek je napravia zanimljivu facu
eto jesi sad happy :-) ipak je vise od prolazne ocjene, ali jutros sam se probudia u 6 pa sam bia sjeban i jedva ceka da nekog ubijem u pojam (ja priznajem svoje greske).
I samo mi reci kako mi postavia ovu dijagnozu "streberskog tipa"?
daj makni onu ustasku, ovo nije mjesto za takve stvari
golf je koma živa, nije mi jasno kako netko može napraviti takvu stvar jednom sirotom autu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@whiteboy to vise nije golf vec nesto sasvim deseto..gume odnosno felge mu vire 2cm..
-a sta kazes na ovu alfu 147GTA? ha?
![]()
![]()
@jay ma zaboravi..
@koma bez brige uspjesno sam uklonio sliku![]()
Zadnji uredio vjeko : 21-12-2003 u 17:15
147-ica je mrak, ona je takva serijski u gta verziji, ali onih 200 kila plastike poljepljeno po onom golfu da bi kakti izgledao sportski je živi užas! I ružne felge, ona debilna prozirna svjetla straga, pa onaj 'usisnik' na haubi... UŽAS!! To nema veze ni s tuningom ni sa ukusom, a ni sa zdravim razumom. 100% si je tip još i one seljačke plave diode stavio tam di su štrcaljke za šajbu... LOL
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ne na sajbi nema...al kad se vozi ponoci, tip nabije muziku do kraja(cuje se bas), a ispod auto prodire plava neonska svjetlost(po cijeloj 'donjoj'povrsini auta)...izdaleka izgleda kao lebdeci svemirski brod.....predivno.......i o kakvoj ti plasici govoris?? nema tu nikakve plastike.
unutra ima DVD, al ono sto me najvise muci-nije promjenio volan..straznja svjetla su bas guba(blje prozirna nego zatamljena).
e ovo je pilaako vam se nesvida izvana znajte da ide 260, a kad smo mi provavali dosli smo do 250 (skoro warp :-)
http://web.vip.hr/mesar.vip/bmw3remix.JPG
Zadnji uredio jay : 21-12-2003 u 19:56
daj jay nemoj tu stavljat velike slike, tj. tu uopče nije mjesto za slike, predugo se thread učitava...
done
tebi je to lijepo???????? Đizs!! Plava neonska svjetla??? hahahahahahahahaha. Još samo da narodnjake nabije do kraja, pa je učinak potpun! A da ne pričamo da je to nelegalno - nevjerojatno šta sve može danas proći na tehničkom...Poslao: vjeko
ne na sajbi nema...al kad se vozi ponoci, tip nabije muziku do kraja(cuje se bas), a ispod auto prodire plava neonska svjetlost(po cijeloj 'donjoj'povrsini auta)...izdaleka izgleda kao lebdeci svemirski brod.....predivno.......i o kakvoj ti plasici govoris?? nema tu nikakve plastike
Plastika o kojoj govorim - pragovi, spojleri... sve ti je to samo pofarbana plastika vjeko, taj je auto samo sporiji zbog težine svih tih gluposti, a aerodinamika je (iako ti to sigurno ne bi reko) puuuuno lošja s tim sranjima poljepljenim po sirotom golfu. O izgledu ne treba trošiti riječi, meni je to čisto seljaštvo (ukusi su različiti).
e da ga imas nebi se bunio..istina na slici je ruzan...i ovo kaj pricas o plastici kaj ima veze glavno da je prekriena metalnom bojom(+to automobil je laksi)..
sprijeda mi nije nekej, al straga je uredu
jeli ko vidija bmw na linku?
Whiteboj pazi sad ovo, taj bmw ima palve neonke ispod, plave maglenka, kao sta vidis pun je spojlera, ima telefon unutra, cipaju narodnjaci iz njega... jednostavno nije iz tvog svijeta :-)
e da tehnicki mos proci da skines sve nadodane elemente (vrlo jednostavno, nije skupo), ili na nas nacin, a to je veza, pa ti auto i nevidi pregleda nego das lovu i dobijes blagoslov :-)
Zadnji uredio jay : 24-12-2003 u 16:22
...nadam se da neće bit problema...slike su sa Nokie pa sam zato thread ovdje i premjestio...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
evo ja ću izbjeći temu auta, ali ću reći da je cura u žutoj trenirki slatka (bar meni)![]()
maraschino - PTICICA
nisam nasao bas rasprava na temu N7250 pa da Vas pitam ovdje... koja je su razlike izmedju 7250 i
7250i??? i jedno pitanje dali je moguce ispravnu nokiu 7250 prodat za 1700kn?? dali tip laze da je ispravna ili ukradena sta vec ili se tip malo zahebo???
tip ne laze obicna 7250-ici je cijena manja za tprilike 1000kuna..
e da razlika 7250-ice je u hardwerskim i softwerskim izmjenama...
-hardwer: kamera je nadogradjena NOCNIM SNIMANJEM-stvarno pomaze, povecana memorija sa 3,4 na 3,999 MB
-softwer: prikaze se slika osobe koja te zove i nesto u vezi pregledavanja wap stranica(neka poboljsanja)
hm...netreba mi bas toliko nocno snimanje
a kvaliteta slika??? dali su slicne onima tvojima ili losije ako kojim slucajem znas...???
nemam pojma usporedi ih...s obicnom verzijom...
Bookmarks