Ispunite anketu... Ako ste ljevak jeste li imali problema s tim kada?
Ja sam ljevak , sjedio sam sa ljevakom uvijek... Kad jedem na čelu sam stola i sve 5...
Dešnjak
Ljevak
Ispunite anketu... Ako ste ljevak jeste li imali problema s tim kada?
Ja sam ljevak , sjedio sam sa ljevakom uvijek... Kad jedem na čelu sam stola i sve 5...
Seriously?
ja sam dešnjak
ja sam desnjak...i jedno vrijeme sam sjedila s curom koja je bila ljevak...i bas je razrednica () odredila da mi sjedi s desna i nikako nismo mogle funkcionirat
pa nas je nakon stalnih svada raska zamjenila...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
za sad jedini sam ljevak ovdje...
Seriously?
svasta.....
ja sam srednjak![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja sam ljevak!
i da, glupa tema!![]()
E ja sam i ljevak i desnjak,sto bi se reklo pol-pol. Jedem tj drzim zlicu i vilicu u lijevoj ruci, a pisem desnom rukom. Nesto mi je lakse raditi sa jednom a nesto sa drugom rukom. Ima li vas jos takvih ili sam ja medju rijetkima??
Diđ-ju-nou: Ljevacima desno jaje visi malo niže.![]()
ja ljevom ne mogu ni prdnut
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
ja sam ljevak... sve ide lijevom samo miš držim u desnoj ruci
ZNA SE --- *** ---
uvijek desno![]()
![]()
![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
ja sam ljevak al držim miša u desnoj ruci
Ja sam desnjak, a puno stvari znam raditi i sa lijevom rukom, sve je stvar koliko koristis ruku... Ako se sluzis bar donekle lijevom rukom ako si desnjak ili desnom ako si ljevak, dobit ces osjecaj i u toj ruci, tak da mozes se nauciti i sa suprotnom rukom pisati i obavljati sve stvari bez problema...
Stvarno bezveze tema...
Pozdrav
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ja sam dešnjak
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
-i ja sam desnjak!![]()
A ja sam ljevakinja![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
i lijevom i desnom...![]()
Takoder desnjak...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
dešnjak....![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
DESNO, desno i samo desno![]()
dešnjak,al mogu i ljevom ,he,he![]()
Bookmarks