cijene su im tu negdje... ja bi dao, da mi symb nije vazan![]()
pitanje: dal se isplati mjenjat n70 kupljen u 11.mjesecu kao garancija al bez racuna pa ne vrijedi..bez kartice, za 6280 star 2tjedna racun,garancija +512mb kartica + nadoplata jos od 300kn...
mislim da je to ok ponuda...a simbian u ovom slucaju nije nesto bitan...
bio nekad oglas...
cijene su im tu negdje... ja bi dao, da mi symb nije vazan![]()
VK 1010-IO
pa dobro ti se isplati. ne moraš investirati u karticu,a 6280 je svojim mogućnostima skoro pa Symbian. Uz to ima i bolji ekran i manji je od N70. Jedino što bi ti moglo smetati je poznata malena labavost kliznog mehanizma,na koju se ljudi većinom naviknu (ja nisam pa sam dao u Mobis da to srede,vidjet ću što će biti)
e da ta klimavost...skuzio sam da se klima lagano,n70 ima kvalitetnije kuciste...a nece se to brzo rasklimat puno jace?
bio nekad oglas...
ja sam svog pazio i sad je imao luft kao i prvog dana. jednostavno ga ne izlaži velikom pritisku (znači uski džepovi i sl) i sve bi trebalo biti ok. ja sam jednostavno picajzla i taj mm-i-pol lufta me nervirao pa sam ekipi u Mobisu rekao da ga pritegnu koliko mogu,tebi možda neće smetati. probaj prije kupnje pa vidi
pošto si rekao da Symbian nije važan, onda uzmi 6280...
Imao sam mob i stvarno zaslužuje pohvale... malo je klimav, ali koliko sam ja skužio u mjesec dana, "luft" je ostao isti i nakon mjesec dana korištenja, nije se nimalo više rasklimao...
Makar bi ja rađe uzeo N70 radi symbiana, ali ako ti nije bitan, onda nećeš fulati ni sa 6280...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mjenjaj!
jedino nemoj mjenjat ako si u medjuvremenu shvatio da bez symbiana nemos zivjet!
6280 definitivno...
mjenjano...vidio da je ovo dosta vise isplativo..ionak ce vjerojatno ic na prodaju daljnu nakon nekog vremena, a tu je 512 i cash....hvala
bio nekad oglas...
mislim da si dobro izabrao!
ajde sad reci, jel ti zao? ti fali symbian?
After all...
prodano je sve to, i ono poslije tog,a cuj,fakat mi ne fali...najkorisnija stvar mi je bila na 6600 daljinski kojeg sam cesto koristio,ovo ostalo na simbianu bas i ne koristim...samo za razgovore tu i tamo poruku koju, i slikanje ponekad pa si uzo k800 i prezadovoljan,no sad me muci nesto,vidio onaj lg s 5mpx, al mi se ne sviđa..nego simbiani su mi osim na velicinu smeta najvise kratak rad baterije.... a sto se tice ove teme, n70 mi je ipak bolji mobitel od 6280....
bio nekad oglas...
Ja bih ostao na n70.
Ne sviđa mi se izrada 6280, preplastičan je. Prijatelju je bila ispala dok je izlazio iz auta, odlomio se cijeli desni run uz tipku za glasnoću, plastika je tanka manje od milimetra. Nakon par tjedana korištenja, rasklimao se do besvijesti. UI je ok, ali se vidi da je kopija symbian sustava.
N70 izgleda ozbiljnije i mislim da mu je - isključivo zbog symbiana - upotrebljivost veća. Staviš si gore DIVX player, neki dobar MP3, iGO ili neki drugi GPS program.. Ne znam.. Ja više bez symbiana ne bih mogao; barem ne kad je upitanju "glavni" telefon..
Bookmarks