ne mozes zato sto ta stranica ne dozvoljava javascript a na rapidu je potreban javascript da bi bilo sto skinuo
![]()
idite na http://homemadespacecraft.com/cgi-bin/duotwe.cgiubacite Rapidshare link ili dr. na praznom mjestuOznacite ˝Remove All Cookies˝
Odznacite ˝Remove All Scripts˝Kliknite na gumbic ˝Begin Browsing˝I tako svaki put ne samo necete morate cekati satima za ponovni dwnld nego cete moci ih obavljati vise istovremeno!
ne mozes zato sto ta stranica ne dozvoljava javascript a na rapidu je potreban javascript da bi bilo sto skinuo
![]()
svaka čast provjereno radi na com. i de.![]()
odličan zajeb![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
a kakvi li samo ovo certifikati iskaču, neželim klikati yes![]()
a ****** uvijek meni ne radi![]()
![]()
Svaka čast !!! thanks.![]()
![]()
![]()
probano i na megauploadu upravo, malo je sporije, al radi.. svaka cast.. ovo je fenomenalno...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Pa zar se ista stvar nemoze napravit tako da se skines i onda opet povezes na net.Tako ti se promini ip adresa i mozes nastvit dalje skidiat.To kod mene provjereno funkcionira.
FORD FOCUS RS500
I like it!
Istina, ali da si bolje pročitao vidio bi:Izvorno postao lujito
...nego cete moci ih obavljati vise istovremeno!
Nemogu se svi diskonektirati. To možeš možda ti kad imaš jedan komp.Izvorno postao lujito
Ali ja sa iza routera i nemogu savako malo diskonektat cijelu mrežu. Ima ljudi koji čak to niti nemogu napraviti jer primjerice skidaju na poslu i nemaju administratorske ovlasti. Isti ti ljudi su često na statičkim IP adresama pa se moraju skrivati iza routera i sl., a imaju veliku brzinu skidanja.
Kaze ovako: ERROR: Please enable JavaScript
Kako?
FORD FOCUS RS500
I like it!
Čitati boljeIzvorno postao lujito
![]()
Oznacite ˝Remove All Cookies˝
Odznacite ˝Remove All Scripts˝
Kliknite na gumbic ˝Begin Browsing˝
A zasto se zezat s tim kada mi uvijek djeluje promjena ip adrese![]()
Istina, a da li možeš u isto vrijeme skidati više stvari sa rapida bez premium acc?Izvorno postao zoka
Al što je s ljudima koji ne mogu mjenjati IP adrese?Izvorno postao zoka
nemoj gledati stvari baš tako usko.
Mislim da možeš... Nabaviš prog koji će ti izbacit direct link i onda staviš u DL manager.. Dotle preko nekog proxya si nabaviš idući link i nabaciš i njega u DL manager... Mislim da bi trebalo šljakati besprijekorno... Nisam probao jer sam se istrošio ovaj mjesec pa mi se baš i ne da bacati MB na lude probe... Ali uglavnom poanta je ako imaš direct link, nabaciš ga u DL manager, a onda s proxyem nabaviš idući link da RS ne bi skužio da već skidaš file... That's about all...Izvorno postao XLR8R
E, sad konkretno šta-kako potražite malo neke link grabbere na netu pa se igrajte, ne znam sad točno...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ha,skidanje istovremano ti spusti brzinu upola tako da ti se bas i ne isplati vise skidanja istovremeno a dobro za one koji nemogu mijenjati adresu mozda i pomaze![]()
Čovječe šta ti pričaš.Izvorno postao zoka
![]()
1 file = 100kbps
2 filea = 100kbps
3 filea = 100kbps....... (sveukupno naravno...)
Ništa ne spušta brzinu, samo skidaš više fileova, odnosno više MB odjednom, a brzina je sveukupno ista. Nisi nikad skidao više pjesama/filmova odjednom?Suma ti je ista, jedino ako ti je jedan file hitan, pa želiš prvo njega, e onda OK, ali ako skidaš nešto u partovima, mislim da ti je svejedno koji će prvi biti gotov...
Ako skidam 1 file od 100 mb =15 min a dva odjednom po 45-60 minuta
Čudno... Meni je uvijek ukupna brzina ista... Čak kad skidam 2 filea mi zna biti veća ukupna jer bude npr 1 file = 100kbps, a 2 filea bude 1 = 65kbps, 2 = 45kbps...Izvorno postao zoka
Ja nikad nisam imao problema skidao 1, 10 ili 50 fileova...
E pa nije svugdje isto sto se tice ADSL-a bar ne kod nas,vjeruj mi!!![]()
I ja imam ista ovakva iskustva. Ova stvar skroz rulaIzvorno postao DJ DeVelox
![]()
Da to je sve tako lijepo, mislim da smo o direkt linkovima sa rapida već pričaliIzvorno postao DJ DeVelox
, a što se tiće proxyija-jednom sam i to pokušavao, ali od njih 20ak nijedan nije radio pa sam odustao.
Ugl ovo o ćemu se razglaba bi bilo rješenje, sam mjenja provjerene proxije i ima mogućnost više istovremenih DL-a. Nema zezanja s tim s tvoje strane, samo baciš link
Izvorno postao madDogg
Ni meni nije radilo na ovaj nacin sto je on napisao, ali ja nisam stavio na remove scripts jer rapidshare trazi javascripts i moglo mi je.
I stavio sam na Hide referrer information
Bookmarks