Ne. To ti je normalno prilikom ovog updatea. Ako ti je mob pod garancijom ne diraj nista, ako se budu bunili pokazi im racun.
Evo,6280 stigao sa sw-updatea i primijetio sam da su sad u onom "Warranty" meniju izbrisane sve vrijednosti (minusići umjesto brojeva),jedino Life Timer prikazuje cca 10min razgovora (to je otkad sam ga dobio). Pa me zanima mogu li se te vrijednosti nekako upisati (npr mjesec kupnje i to)?
Ne. To ti je normalno prilikom ovog updatea. Ako ti je mob pod garancijom ne diraj nista, ako se budu bunili pokazi im racun.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
a gdje ti je to
ak se ne waram:
*#92702689# (iliti slovno gledano *#war0anty# uzimaš samo jedan pritisak na tipku na kojoj ti se nalazi slovo)
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
U bilo koju Nokiu upišeš *#war0anty# (iliti *#92702689#). možeš vidjeti mjesec i godinu proizvodnje,ukupne sate razgovora telefonom,datum popravka i sl. dobra stvar kad kupuješ telefon,jer time lako provjeriš koliko je rabljen. probaj
EDIT : T-Maca,tek sam sad skužio tvoj post![]()
meni kada to utipkam na 6630 pojavi se samo brojčanik za sate razgovora (life timer) vjerovatno je tako za sve symbiane
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Bookmarks