Gledajući brojeve, prednost je na strani EL 71 (mem. kartica, EDGE, rezolucija, cijena), ali zanimaju me dojmovi onih koji su imali oba modela u rukama - kvaliteta kliznog mehanizma i ekrana, software (brzina, sučelje), tipke i sl.
Gledajući brojeve, prednost je na strani EL 71 (mem. kartica, EDGE, rezolucija, cijena), ali zanimaju me dojmovi onih koji su imali oba modela u rukama - kvaliteta kliznog mehanizma i ekrana, software (brzina, sučelje), tipke i sl.
evo što ti ja mogu reći o EL71, inaće sam prezadovoljan s mobom.Izvorno postao haloBing
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=372938&postcount=28
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=382303&postcount=49
thx
veliš "malčice si ga udario o stol"![]()
znači novi (origigi) soft ne gine...
jep, tako je. recimo da su to neka moja iskustva.Izvorno postao haloBing
a pošto si novi, ne znam jesi vidio jedan rewiew jednog člana koji posjeduje KG800 (sa komentarima)
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ewpost&t=27098
Zerov mob sam vidio samo iz daleka, no zato sam ispobao jedan od kolegice.
Mislim da u usporedbi LG nema baš puno šanse, zapravo ne znam koja bi mu uopće bila prednost.
Možda samo šminka
EL 71 je daleko (dobro,možda ne baš daleko ali...) bolji uređaj.
Moje nekakvo mišljenje, pošto sam EL71 držao u rukama u T-mob dućanu, a KG800 sam vidio izbliza, ali nisam prćko po njemu, je da je EL71 bolji mob.
Puno funkcionalniji, bolji soft, "blic" za fotić... Jedino u čemu gubi naspram LGa hje dizajn... KG800 izgleda super, dok je EL71 malo kockastiji i čini mi se širi...
Moj glas Benq-Siemens EL71 - dobar omjer uloženog i dobivenog...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Vec sam puno citala o tome ovdje na forumu.... al molim jos za malu pomoc.....
Planiram kupit BenQ-Siemens EL71.... kao i svaki mob, ima svoje prednosti i mane.... neki pljuvaju po njemu, neki ga hvale, u cem je stvar.....
Najvjerojatnije sutra idem po njega, pa ak mozete da mi pomognete u ovo jos malo vremena sta je ostalo.....
Samo zelim znat malo vise o tom mobu... dal se isplati kupovat ga, zasto.... itd, itd....
Hvala unaprijed.... nadam se da ce te mi pomoc.....
P.S.- dal u paketu dobijem i Usb-kabel ili ga moram naknadno kupit (ako ko zna kolko kosta) i dal u paketu dobijem jos dodatnu MicroSD karticu ili i nju moram naknadno kupit (ako ko zna cijenu)........
HVALA.........
dajem glas za čokoladu ... imao sam ih obadva i čokolada me ugodno iznenadila.. nepodnosim mobitele (u ovom slučaju el71 )kojima je baterija tuga i stanje signala kao da sam u "vukojebini" a ne u gradu ... el71 je kvalitetnije napravljen i ima bolji ekran .. ovo sa proširivom memorijom mi neznaći previše .
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
data kabel nejde s njim(oko 60-80kn se nađe), a za microSD nisam siguran dali dolazi
Zadnji uredio RedkinG : 12-01-2007 u 00:39
el71 bolji mob... (Iako je cololada malo ljepsa (ovisno o ukusima))...
Baterija traje 3 dana uz stalno pricanje, alise zato napuni za malo vise od pola sata... I bas je cijelo vrijeme hladan (osim kad pricas dugo) zbog aluminijskog kucista...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ako volis funkcije el71 a ako patis na izgled onda coko
u ovom slucaju čokoladu bi uzeo odmah...da benq-siemens ima nesto bolju kameru il nesto mnogo primjetnije bolje onda njega ali u svemu je za nesto bolji dok cokolada je ipak...hrana ..osim sto je skuplja pa mozda bi zbog tog razmislio
bio nekad oglas...
igrao sam se obadva,sa EL71 u T-Mobile dućanu i sa KG800 od frendice. EL71 mi je bolji zbog aluminijskog kućišta,makar i KG800 djeluje dosta čvrsto. klizni mehanizmi su kvalitetni na obadva,nema nikakvih luftova. Na Čokoladi su me jedino iznervirale one senzorske tipke koje su inače fora,al ih je nemoguće stisnut u rukavicama (vidiš frendica napiše poruku i pruža mi mob s molbom "Daj stisni Send"). Radije bih EL71 zbog kućišta,veće funkcionalnosti,manje cijene i subjektivnog mišljenja da je Siemens praktičniji telefon s boljom strukturom menija od LG-a
ja sam imao Coko u stalno vlasnistvu, s BS se malo igrao.. ne znam, meni taj BS valjda ne bu nikad legao.. a coko je sminka mob, neodoljivog dizajna, i mislim da ce imati vecu trzisnu vrijednost kad ce se preprodavati..
ni jedan ni drugi mi nisu nis posebno po funkcijama..
al glas ide za Coko (i prokleto mi je lijep)
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Ljudi, hvala na pomoci oko BenQ-Siemensa.... al danas sam imala malo razocarenje, al nema beda.... mislim bila u T-Mobileu i BenQ-Siemensa nemaju, ono banana..... neznam idem sutra u Ri..... jel zna mozda ko, dal ga ima di za kupit u Rijeci..... ak ga ne nadjem.... ima ko kakav prijedlog sta da onda kupim.... mislim neki onak ok mob do nekih 1000, 1200 il 1300 kn, otprilike.... ono paketi ili tak nes.... uopce nemam pojma.... BenQ je bio onak ok mob, za ne bas previse love a ok funkcijama i izgledom..... ak moze ko pomoc.... dobro bi bilo.... HVALA ..... pozz ......![]()
i meni su rekli u T-mobileu da ga vise nemaju u ponudi.
jeste sigurni da ga nema?bio jucer u t-mobile ducanu kod cibone, i bila su 2 izlozena primjerka..i gledajuci malo cak su mi i po izgledu ljepsi nego cokolada,mrak mob samo da je jaca kamera....
bio nekad oglas...
Ja sam imao oba dva. Kg800 je neusporedivo bolji! Kamera na el71 je katastrofa- neupotrebljiva, slide se klimao, mob je spor ko kornjaca, ne dobije se nista u paketu s njim, ma niti sekunde nebi razmisljao izmedu ta 2 moba!!
ali trebas znati da el71 mozes naci za oko 800kn, a lg kg800 za oko 1300
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Ok, razlika u cijeni postoji tako da onda usporedba odma postaje upitna ali sto se samih mobitela tice meni je kg800 3 klase iznad el71! BS je na papiru jaci ali uzivo nije ni blizu LG-a, ni baterija, ni kamera, ni slide, ni softver... Prosiriva memorija je jedina prednost el71 ali s obzirom da u paketu nema ni slusalica ni usb kabla ni postene mem kartice slusanje mp3a zahtjeva dosta dodatnih troskova a s cokoladom se dobije apsolutno sve! Mene odusevio daljinski na zici od handsfree-a s konektorom za 3.5mm slusalice, to nisam ocekivao od sminka mobitela!
kg800 definitivamente
ecstasy ti sam kazes definitivno a ne navedes ni jedan argumen
koliko god cokolada bila fancy, i nemam nista protiv moba, prije bi uzeo el71, prvenstveno zbog cijene. cokolada je skuplja.
imao sam el71 i najvise mi se dopala kvaliteta izrade i slide, soft se moze rijesiti, jedini ozbiljniji nedostatak je baterija. ali za za te novce (nadje se od 600kn) tesko ces naci bolji mob.
eh, da uz el71 neide micro sd, moras kupiti sam...
VK 1010-IO
Bookmarks