dobio sam mp3 player smartboxov i zelio bi stavit neki novi firmware na njega sad me zanim shto se dobije s time i di da nadem za svoj mp3 firmware
dobio sam mp3 player smartboxov i zelio bi stavit neki novi firmware na njega sad me zanim shto se dobije s time i di da nadem za svoj mp3 firmware
Hm, ja sam prije nekih godinu dana bratu kupio smartbox MP355 i na njega ti bez problema ide firmware od Canyon CN-MPOLED2E... Isprobano! Jedino sto izgubis je Line-IN! Time samo zelim rec da je taj smartbox replika svega i svacega, tako da mozes koristiti firmware od drugih, slicnih uredjaja...![]()
ok dal ima koja forica u fleshanju toga i na netu nemogu bas nac firmware za druge mp3 hihi nisam si bas na ti s googleommi mozes dat link od tog firmwarea ? dal je kaj zvuk jaci s firmwareom ?
A ono, on Canyona firmware mozes skinuti sa http://www1.canyon-tech.com/ Neznam koji model smartbox-a imas i NE GARAMTIRAM da ce bas od Canyona firmware sljakati! (Jer smartbox je samo (po cijeni) jeftinija varijanta nekih drugih proizvodjaca. Naravno, oni su isti po izgledu, ali je naljepnica na uredjajima druga) Jedino sto znam je za navedeni model smartbox-a (MP355) da rade oni od MPOLED2E.
Da li je zvuk jaci? Pa, koliko sam ja primjetio, nije...![]()
Bookmarks