recite mi da li se kupuju posebni cd-i vec spremni za print i kolika im je otprilike cijena ili se kupi naljepnica koja se zaljepi na cd?
recite mi da li se kupuju posebni cd-i vec spremni za print i kolika im je otprilike cijena ili se kupi naljepnica koja se zaljepi na cd?
Pitaš to po pitanju pržilice ili printera??
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
pa ako je print podrazumjeva se za printer, zar ne? koliko znam przilice ne printaju![]()
Oprosti što nisam skontao odmah
Ima obe vrste sistema i posebne naljepnice i mediji koji već imaju postavu za printanje(ali mislim da ovih nema baš kod nas) samo naravno za takove traba imati i poseban printer u koji se može odmah i uložiti CD za ispisati.![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
pržilice printaju(ispisuju) po cd-u
ako nemaš pržilicu koja printa(ispisuje) imaš u narodnim novinama za kupit posebne naljepnice za cd-e
A KAJ SAD TI GLEDAS�
joj, ajmo ovako, ako kazes printer onda sigurno ne mislis na przilicu jelda? pa...a i mislim da je lightscribe neusporediv sa printerom u boji![]()
A Vuki, ok znaci naljepnice pa cd u printer, mislim sutra po canona 4300, raspitat cu se jos za cd-e koji vec imaju podlogu za printanje...
paper_boy to me zanima kolika je cijena takvih po komadu?
imaš medija na koje odmah printaš.ti mediji ti imaju bijelu naljepnicu(podlogu) s jedne strane.
cijene printera za cd-e su 500-800 a ima i skupljih naravno
Cd ti je oko 2kn a DVD oko 3.5kn a imas ih kupit u svakom vecem informatickom ducanu tipa HGspot ili Ve-mil.
tenx .
ovako, jos nesto, vidim da ljudi bas i ne fermaju printere na forumu ali bi me zanimalo ako je netko uzeo vec ili zna koliko se potrosnog materijala dobije uz canona pixmu 4300, cula sam da znaju prodavaci sebi uzeti foto papire i sl materijal koji ide uz printer pa da se prave ludi, te bih zeljela znati tocno koliko cega ide uz njega!
rifresh .
to bi trebalo pistai u uputstvima ili na ambalazi.. ono tipa Included in box: pa nabrojano sve kolko cega ima unutra..
A za prinatnje neceg na cd, ja kupim naljepnice, pa njega lijepo isprinatam, pa onda zalijepim na cd.. i to funkcionira jako lagano, i naljepnice se ne odljepljuju.. a mislim da je i to vec napredovalo, jer nisam se time bavio vec cca godinu dana..
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Bookmarks