Ovo je u krivom dijelu foruma (po mom)...
A sumnjam da bi bilo dobro kad bi svakih 6mj ili godinu dana mijenjali moderatore jer bi se zasigurno izgubilo na "kvaliteti"...
no ideja je zanimljiva, samo sumnjam da će proć...![]()
Mogla je možda ova tema ići u temu 'Što biste promjenili na forumu' ali eto..neka ljudi malo iznose svoja mišljenja....zato valjda služi kafić!!??
Možda bi bilo u redu da se svakih 6 mj.ili godinu dana održi neka vrsta glasovanja za moderatore.Nešto poput izbora,gdje bi forumaši glasali za moderatora pojedinog dijela foruma.Oni moderatori koji rade svoj posao dobro(koliko vidim večina) bi nastavili sa svojom funkcijom i u narednih npr.godinu dana,a oni za koje forumaši misle da nisu predani svom poslu bili bi smjenjeni.
Postoje slučajevi kada određeni,zato što su na funkcii moderatora,kroje sudbinu nama 'smrtnicima'...
Zato bi neka vrsta izbora donjela potpunu demokraciju na forumu (naglašavam ovo potpunu,da ne bi bilo..)
Na kraju krajeva ovaj forum činimo mi forumaši!!!!
p.s. s ovime nije bila namjera dizati neku pobunu,ali ako do toga dođe sam zatvaram ovu temu.Samo me zanima mišljenje kolega forumaša.
Zadnji uredio ivstojic : 07-02-2007 u 15:51
Ovo je u krivom dijelu foruma (po mom)...
A sumnjam da bi bilo dobro kad bi svakih 6mj ili godinu dana mijenjali moderatore jer bi se zasigurno izgubilo na "kvaliteti"...
no ideja je zanimljiva, samo sumnjam da će proć...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Je, zanimljivo je, ali isto mislim da neće proći..
Znam da neće proči ali eto...možda u dalekoj budućnosti.Meni je forum stvarno prva liga samo eto ima stvari koje smetaju kao i svakoga od vas.Ne mora to biti neko određeno razdoblje..može biti godina il' dvije...
Je, na krivom je mjestu.
__________________________________________________ _______
Mala obavijest:
Pred samo koji dan je bilo velikih problema oko sličnih, no na krivi način iskazanih, ideja. Tako da će i ova tema na prvi prizvuk potencijalnih problema biti zatvorena.
__________________________________________________ _______
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Nece proci 100% hehe
Ali nebi bilo lose birat forumasa godine/mjeseca ili cega god vec, naravno uz neke nagrade![]()
a nagrade ce davati crveni kriz ?
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
zašto ne, dobra ideja. da se iskaže malo veći broj korisnika. tako bi se dobilo na kvaliteti foruma jer će se spektar znanja raširiti na veći krug i znat će se koliko je korisnik u stvari bolji u nekim poslovima od trenutnog moderatora, te koliko je predaniji u svom poslu.
Po meni ok prijedlog, samo zato što će poboljšat kvalitetu foruma.
Nemora nagrade davat crveni kriz, a i moze lol..
Moze se jednostavno instalirat neki "medal mod" i forumas godine/mjeseca dobije neku medalju u profilu da se zna![]()
ili recimo može se to radit i svaki mjesec.Onda se odluči ko je forumaš mjeseca i to mu se napiše ispod nicka i stoji mjesec dana.Ali sumnjam da će šta proć.Dosta je dobro i ovako
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Slažem se sa gogsom..jednostavno će konkurencija jačat i učinit će svoje;da će se određeni više truditi da mu netko ne uzme 'fotelju'..a sve to nama na korist i dobrobiti za cjelokupni forum.
A nije loša ni ova ideja sa medaljama.Zašto ne?
A kakva korist od tebe kao moderatora ?![]()
Točno to.neka se trgaju za mjesto.Da nije neka anarhija tipa :'ja sam moderator i ko' mi kaj može' i kad je loše volje stisne ti ban.Bio je jedan dečko,tek se rego na forum..nije skupio ni šaku postova i otvorio je temu u krivoj sekciji i odma 2 weeks out.
''Dajte vlast narodu u ruke'' he he he ----> ''Kralj je mrtav!Živio kralj''
![]()
Prijedlog gurpe Ljubav & Sex
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
ja se ne mislim kandidirat, ako to misliš. Ja sam bio i moder, i super moder i admin i nije mi neki gušt to raditi...
A voditi forum je druga stvar, mada mi ni to nije glavna stvar u životu. tak mi je sve ravno, bio moderator ili običan korisnik.
Da je meni stalo do moderskog posla, ja bi si otvorio svoj forum i tamo bi se iživljavao do mile volje![]()
ma znam jasno mi je.nema frke.Nisam to mislio ozbiljno.Nego me zanimalo kako netko postaje moderator? i kako se na kraju vidi da je baš on bio pravi izbor za to mjesto?? i kako znat' da taj posao ne bi netko drugi bolje obavljao(bez obzira što je ovaj već postojeći moderator)??
Poz!
Gogs,daj otvori neki forum ili 'sjedni u fotelju' da te narod smjeni.Šala![]()
Vidiš da je danas in svrgavanje s vlasti...hehe
Bookmarks