Zone alarm je u Vidi-u tretiran kao najbolji... dok je mcafee jedan od lošijih
koji je bolji, Mcafee firewall plus ili Zone Alarm
neznam koji da koristim ...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Zone alarm je u Vidi-u tretiran kao najbolji... dok je mcafee jedan od lošijih
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ZoneAlarm koristim vec par godina i jako je dobar.... inace je uvijek super radio, jedino zna biti malo zeznut u kombinaciji sa Norton Antivirusom) pogotovo '03...
oh.. rjesio sam se Nortona, poludio sam dok sam ga totalno izbriso... sad koristim mcafee antivirus ... i budem ostao na zone alarmu![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ja sam sa zone alarmom, mislim četvorkom, na novoinstaliranim windozama dobio harare. usporili se totalno jer to čudo žderalo resurse strašno. išao sam čitat po netu, i ljudi su se žalili ako im je računalo radilo neprestano da je znalo biti nakon 24 sata rada toliko usporeno da se ništa nije dalo raditi. ne znam jesu li taj problem riješili, nit u kojoj je fazi trenutno zone alarm... ja sam se preselio na sygate firewall pro i zadovoljan sam njime.
na laptopu imam pandu, antivirus i firewall, jako mirno i tiho, ne gnjavi puno... tiha voda brege dere i s njim mi je okej. nema čuda reporta il ne znam kaj, ili su barem jako zakopani negdje u programu, nisam niti tražio. po tom pitanju se na sygateu lakše dođe do podataka. eto, toliko od mene o tome...
Bookmarks