Dosta memorije zaurimaju teme i igrice/aplikacije...
Ako imaš par dosta tema instaliranih na mobu, onda ih lijepo premjesti na memo karticu...
u biti, moja preporuka, da sve slike, teme, igrice/aplikacije, zvukove, prebaciš na memo karticu...
Na mobu mi pokazuje da imam samo 500kb slobodne interne memorije, a nemam nista posebno na njemu, max 2mb. Zanima me što može požderat memoriju i kako da je oslobodim?
Dosta memorije zaurimaju teme i igrice/aplikacije...
Ako imaš par dosta tema instaliranih na mobu, onda ih lijepo premjesti na memo karticu...
u biti, moja preporuka, da sve slike, teme, igrice/aplikacije, zvukove, prebaciš na memo karticu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mana vecine nokija je premala interna memorija pa je preporucljivo sve instalirat na karticu.
Sve mi i je na kartici, osim teme koju koristim i stvari koje se ne mogu prebaciti. dal se aplikacije koje su na kartici instaliraju u mem. moba ili ih pokreće direktno s kartice? Dal se slike kontakta u imeniku učitavaju u mem. moba?
E ako imaš 2-3 teme na mobu koje koristiš, one zauzimaju skoro 2-3MB, plus one stvari koje nemožeš izbrisati (još oko 1MB)...
Sve teme prebaci na memo karticu (čak i one koje koristiš)....
Što se tiče slike kontakta, ja sam imao slike na memo kartici i "pojavljivale" su se bez problema...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Problem je u tome što kad odem na stanje memorije poiše da telefon koristi 525kb, a da je slobodne memorije 1,7Mb (prebacio sam sve na karticu, teme, slike, aplikacije...) i gdje se onda nalazi ostalih 3-4Mb?
To je problem i kod moje 6280. To su prijašnje aplikacije koje su bile nainstalirane i one registry valjda napune ili nešto tako. Vani na forumu sam to čitao negdje. Mislim da čak na nokijinom
zašto da se svađam kada sam u pravu?
I kako se to može očistiti?
mislim da bi trebao napraviti reset,ali prje toga izvadi karticu.
A kako se napravi reset? Jel to vraćanje tvorničkih postavki ili nešto drugo?
ja na k800i u postavkama imam glavni reset,a kod 6233 se vjerojatno isto nalazi negdje u postavkama.
Koliko imas poruka?
One ti isto zauzimaju mjesto u memoriji.
Bookmarks