Gledam na ve mil webu ove nj i pod nano.Upoce ne pise koliko imaju memorije i gl.karakt.
Mene zanima koja je razlika između 184g 186g i koliko imaju memorije, sta je sve u pkaetu i gl.karakteristike
Hvala !
Gledam na ve mil webu ove nj i pod nano.Upoce ne pise koliko imaju memorije i gl.karakt.
Mene zanima koja je razlika između 184g 186g i koliko imaju memorije, sta je sve u pkaetu i gl.karakteristike
Hvala !
kolko sam ja vidio to su torbice za ipod.pa pretpostavljam da one nemogu imati memoriju![]()
Normalno da nemaju memoriju.Ipod nano imas od 4gb i 8gb memorije.Omogucuju standardnu reprodukciju mp3-ca i imaju photo podrsku.U paketu dobijes naravno uredaj,kabel za pc,cd s driverima i itunesima i futrolicu za njega.
čovjek se zeznuo za torbice.mogao je pogledat cijenu koja je 249 kuna i vidio bi da za tu cijenu nemožeš nać ipod ni u oglasniku.
nema veze.svi griješimo.
Da i ja sam na tren pomislio kako jeftino.. Još sam pogleda sliku, nacrtan je on![]()
čitaj s pažljivije.u drugom postu ti je već odgovoreno da su to torbice,a u trećem i sedmom potvrđeno.
torbice su.
Bookmarks