Sonyericsson D750 star 6 mjeseci u zamjenu za moj samsung E380 novi,dal se isplati
Sonyericsson D750 star 6 mjeseci u zamjenu za moj samsung E380 novi,dal se isplati
Hm, ja osobno ne bih razmisljao jer ne volim samsunge, al objektivno Samsung je noviji model, al ne vidim da ima išta posebno, a i za mob iz sredine 2006 ima preslabu kameru. I u kameri i je najveća razlika ta dva mobitela.
Ja se ne bih puno dvoumio i uzeo bih SE, otvara više mogućnosti.. Ovaj Samsung je u potpunosti dummy, i ima premalo memorije...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
ako voliš imati mali ljepi telefon nemoj mijenjat, a ako želiš više mogućnosti(proširiva memorija, 2.0mpx kamera, radio) mjenjaj
e380 je lijep mobitel, ali koliko vidim po svemu zaostaje za d750, sad ako je d750 u dobrom stanju ne bi se dvoumio, ima bolju kameru, prosirivu memoriju i sto je po meni jako bitno ima i bolju bateriju![]()
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1624
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
D750 je bolji u svemu osim u dizajnu i ja bih se mijenjao.
U ovome slučaju NE ISPLATI ... jer tvoj mobitel je nov i vrijedi cca 1200kn kako se kreću cijene po oglanicima.... a ove rabljene D750-etice su 750-900kn ... a novi 1100kn ... tako da prodaj svog i kupi novi d750i i još će ti ostat i za cugu![]()
mobman ovo je odlican prijedlog.. skidam kapu..![]()
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Isplati se mijnjati jedino uz neku nadoplatu..
ili prodaš samsung i onda kupiš D750... možda i jeftinije prođeš...
U svakom spučaju je d750 bolji izbor od ta dva moba...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nemoj mjenjati zbog toga sto imas noviji i skuplji mob,ucini ono sto ti je mobman rekao
Slažem se mislim da se neču mjenjati mada su funkcije na strani d750,rađe ču prodati jer je samsung skuplji pa kak je rekao mobman još mi ostane za cugu,zvao sam oglasnik i pitao cijenu za samsunga e380 i kaže mi tip da nove prodaje za 1.400 kuna pa mi je žao dati samsunga![]()
prodaj...i uzmi d750...il kad ces vec imat cash mozes birat i k750,w800,k610.... al pozuri dok je cijena jos visoka i mob nov...ako se i malo razmisljas koj naravno da odi na te s.e.
bio nekad oglas...
s tvoje strane da,al ja ti nikad nebi dao d750 za e380
tu ti je usporedba
http://www.mobilni.info/uporedi.asp?...on&model=D750i
Bookmarks