nitkooo??
ajojjjjj
ee ljudi dal ima ko taj moby?
i jel dobar?![]()
koji bi mi jos slican tome preporucili?
s kamerom ili bez...nemora biti samsung.![]()
thnx!!
nitkooo??
ajojjjjj
**take another little piece of my heart**
dobar je mob. vidio sam ga jucer i ima dobar dizajn. Slici mi nekak na onaj jedan samsungov mob. mislim N600 ili ??
u simpa paketu je 1666kn. Isplati se uzet. Po meni je bolji i od M55 i od MC60.
Jako mi se sviđa i da više volim "nepreklopne" mobitele uzeo bih ili njega ili X600
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
X-100 - Vrlo dobar! Vidio, probao - kupio! Preko oglasa, 1350 kunića!! Super svira, i odlicno izgleda, hrpa memorije! Fali mu IRda
Nema irdu??Zbilja šteta.Ovak moraš kabel kupovat. @dcepek jel se dobije kabel s njim?
Dobije se kutija, upute HR i engl, aparat i baterija!! I to je sve, nema kabela! A sto je najgore, dragi Europatrade ga takodjer nema, nezna kada ce ga dobiti niti koliko ce kostati! Poslao sam upit na servis prije par dana - naravno, odgovora jos nema. Moram priznati da me je Siemens razmazio, odgovaraju na e-mail brzo i jasno, imaju dodatke ili barem informaciju, cijenu, oznaku! U usporedbi sa M55 (upravo prodao), X100 ima bolji ekran, zvuk i vise memorije. Ali, M55 je u stvari mrcina od mobitela, u malom kucistu i za male novce (900 kn u oglasu) dobije se ozbiljan mobitel sa istina, meni, nespretnom tastaturom!
Samsung je kvalitetniji.Šta šalješ u Europutrade?Odi na samsung.com i tamo pošalji!Drugi dan dolazi odgovor
Pa ne dolazi 2 dan ja pito hoce li izac novi soft za v200 sa Javom i nis do danas dan ?
Ako si gladan pojedi nesto
Da, hrc, samsung ima kvalitetnije kučište i ekran, ali mu je softver u ku*cu... Nema ni pol mogučnosti raznih podešavanja kakve ima siemens... Važnije je ono što je unutra... dcepek je sve rekao...
Društvo kupite jedan v200 i jedan st55 ili sl. i riješili ste problem
plišani
?-------------?
Pa kaj fali samsungu???Ovaj X100 ima sve živo a k tome je jako kvalitetan.Na soft se brzo naviknePoslao: Gen Mo'Kai
Da, hrc, samsung ima kvalitetnije kučište i ekran, ali mu je softver u ku*cu... Nema ni pol mogučnosti raznih podešavanja kakve ima siemens... Važnije je ono što je unutra... dcepek je sve rekao...
Zaboravio sam naglasiti: definitvno najjaca strana X100 je MEMORIJA: 9 MB za mjuzu i slike, 600kB za Java, 1000 unosa u imenik, 200 SMS, 20 propustenih, primljenih i zvanih poziva. I valjda jos toga. A lose je sto npr. Java programe i igre nemres pustit preko kabla (kad bi ga uopce nasao) nego moras skidat preko WAP-a. I da, Vip mi nezna reci postavke za WAP. V200 ima kameru kao i ST55 a ukupno malo memorije. Mislim da ST55 ima oko 1.2MB ili tu blizu. To bi bilo manje od M55. I jos nije 'originalni' Siemens nego azijat i ne pasu mu kablovi i oprema od Siemensa! Steta, jer ekran i kamera su odlicni (ST55, V200 nisam probao).
Samsung is No. 1
Ovo za wap zbilja nisi trebo zvat službu za korisnike.Ja znam postavke za vip wap napamet.Skoro![]()
MMM, siemens st55 ima preko 5 mb memorije, koja je raspoređena na različite kategorije! 1.2 mb je samo za slike!
ali meni samo nije jasno zasto taj gotovo savrsen moby nema kamere!!!!
ja bi ga bila kupila drugi dan!!!!
kolika memorija jeb.te!!!!![]()
a x600 ce sigurno biti skup!!!![]()
![]()
![]()
Iskreno mislim da neće.Samsung je malo ipak spustio cijene takvim "srednjim" mobitelima (bez uvrede,mislim na to da nije preskup ni prejeftin).Moji proračuni: 2500-3000kn
kad ce doci x600 kod nas?
Zadnji uredio ihaladin : 31-12-2003 u 20:16
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
X600?Negdje u prva 3 mjeseca 2004. BTW SRETNA NOVA GODINA!!!!
ja sam si mislila kupiti x600 al nikako da dode pa sam jednostavno odustala...i kupila t610!![]()
Hmmm...Bolje bi ti se isplatilo da si bila malo strpljivija...Tak i ja nemrem čekat neki mob koji uskoro dolazi pa kupim drugi a poslije onaj kad dođe.Samo grize za novčanik
Bookmarks