Koliko sam ja vidio po opcijama mobitela, to se nemože... možeš jedino uključiti/isključiti da se javljaš kad otvoriš/zatvoriš slide...![]()
interesira me da li je moguce na doticnoj nokiji se javljati samo i iskljucivo na otvaranje poklopca a ne kada me netko zove da se javim sa tri ili 4 tipke vani , jer dogadja se kada mi je u dzepu pa kada me netko zove unaprijed mi se javi ili odbaci poziv
a jesam zakompliciro ali mislim da razumijete bit![]()
Koliko sam ja vidio po opcijama mobitela, to se nemože... možeš jedino uključiti/isključiti da se javljaš kad otvoriš/zatvoriš slide...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a jel mozda postoji kakav programcic java koji bi zakljucavao ili tako nesta jer me ovo zbilja izludjuje , malo malo odbijem neciji poziv![]()
pa nemjesti da kad zatvoriš slide da te pita da zaključaš tipkovnicu... i onda kad zatvoriš slide onda stisneš "zaključaj"...
Ali opet bez obzira na to, možeš se javiti tako da stisneš "zeleni gumb"...
Nabavi si "torbicu" za mob, pa se nećeš slučajno javljati... tako sam ja bio taj problem riješio...![]()
ne, na zelenu tipku ces se uvijek moci javiti bez obzira na podesenost, tome i sluzi, ako te to toliko smeta razmisli o nekom preklopnom telefonu, a ne kliznom, ili nabavi neku torbicu za mob
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
nije to podrzano od strane ove nokije.
U najboljem slucaju to mozes rijesiti sa opcijom 'Any key answer', ali time neces rijesiti problem zelene i crvene tipke.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
hvala na savjetima
bit ce vrijeme da ga mjenjam
Po meni to nije razlog da ga zamjeiš... kupiš "torbicu" za mob (original Nokia dođe cca 150Kn, u mobisu, kožna), i to je po meni bolje rješenje...![]()
nisam tip koji nosi torbicu na kajisu niti me osobno nesta dojmila(kamera i slide su shit) ,a usput imam i kupca za nju tako da nema neckanja![]()
Pa ako tak mislis o tom mobitelu...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks