Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

VIP preko noći promijenio APN-ove

Neki dan sam se pokušao spojiti na net, kad ono neće... I dobro, zabrijo ja da mi na faxu opet zabranili pristup, pošto je nova akademska god. i nazovem fax, pa Carnet i prošlo tako 3 dana... ja bez Interneta, lud totalno.. kad ono sve o.k.-kažu zovi VIP...
    Nazovem ja njih i sad, em što sam pričao prek svog simpa broja, jer "user friendly company" nije u ovih par godina uspjela obezbjediti besplatnu liniju za korisnike, em sam izgubio živce.
    Kaže meni operater ajmo provjerit APN-ove... I ja mu kažem šta mi piše (at+cgdcont=1, "ip", "carnet.C.vip.hr"), a on meni kaže krivo. Kaže promijenili su APN-ove, ne treba C... "Lijepo što ste obavjestili korisnike", kažem ja njemu, a on meni:"Pa zato imate kor. službu"-"Da koju nažalost masno plačam kada ju zovem jer nemate besplatnog broja", i kažemo si bok!!!
    Još uvijek ne mogu vjerovati... Do sada sam ih trpio, ali od sad ne želim imati više ništa s njima i odmah ću raskinut ugovor i preć na T-mobile i s Internetom (web, n walk).. Ima ko sličnih iskustava???
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tak ti svejedno gdje si svi serendaju...
    Seriously?

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao speedcats
    Neki dan sam se pokušao spojiti na net, kad ono neće... I dobro, zabrijo ja da mi na faxu opet zabranili pristup, pošto je nova akademska god. i nazovem fax, pa Carnet i prošlo tako 3 dana... ja bez Interneta, lud totalno.. kad ono sve o.k.-kažu zovi VIP...
    Nazovem ja njih i sad, em što sam pričao prek svog simpa broja, jer "user friendly company" nije u ovih par godina uspjela obezbjediti besplatnu liniju za korisnike, em sam izgubio živce.
    Kaže meni operater ajmo provjerit APN-ove... I ja mu kažem šta mi piše (at+cgdcont=1, "ip", "carnet.C.vip.hr"), a on meni kaže krivo. Kaže promijenili su APN-ove, ne treba C... "Lijepo što ste obavjestili korisnike", kažem ja njemu, a on meni:"Pa zato imate kor. službu"-"Da koju nažalost masno plačam kada ju zovem jer nemate besplatnog broja", i kažemo si bok!!!
    Još uvijek ne mogu vjerovati... Do sada sam ih trpio, ali od sad ne želim imati više ništa s njima i odmah ću raskinut ugovor i preć na T-mobile i s Internetom (web, n walk).. Ima ko sličnih iskustava???
    Mozda su ti bili kod kuce i zvonili da te obavijeste pa im nisi htio otvoriti vrata. Cuo sam da za one koji ne citaju obavijesti za svoje usluge kao npr. http://www.carnet.hr/mobile dolaze kuci i ljubazno im promjene APN na racunalu.

31. kolovoza 2006. Za pristup usluzi Mobile CARNet, bez obzira koji Mobile Broadband tarifni model koristite, od 1.9.2006. upotrebljava se novi jedinstveni APN: carnet.vip.hr. Dosadašnji APN-ovi: carnet3g.vip.hr i carnet.c.vip.hr, i dalje ce biti aktivni neovisno o novom jedinstvenom carnet.vip.hr APN-u.
    16. listopada 2006. Za pristup usluzi Mobile CARNet, bez obzira koji Mobile Broadband tarifni model koristite, od 01.11.2006. upotrebljava se isključivo novi jedinstvarni APN: carnet.vip.hr. Spajanje preko dosadašnjih APN-ova: carnet1gb.vip.hr, carnet3g.vip.hr i carnet.c.vip.hr, više neće biti moguće. Molimo Vas da promijenite APN u konfiguraciji svojih uređaja prema uputama koje možete pronaći pod "Upute za korisnike". Za sva dodatna pitanja molimo vas nazovite Vipnetovu Službu za korisnike na broj: 091 77 00.
    dobar grah daleko se čuje

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD
    Mozda su ti bili kod kuce i zvonili da te obavijeste pa im nisi htio otvoriti vrata. Cuo sam da za one koji ne citaju obavijesti za svoje usluge kao npr. http://www.carnet.hr/mobile dolaze kuci i ljubazno im promjene APN na racunalu.

31. kolovoza 2006. Za pristup usluzi Mobile CARNet, bez obzira koji Mobile Broadband tarifni model koristite, od 1.9.2006. upotrebljava se novi jedinstveni APN: carnet.vip.hr. Dosadašnji APN-ovi: carnet3g.vip.hr i carnet.c.vip.hr, i dalje ce biti aktivni neovisno o novom jedinstvenom carnet.vip.hr APN-u.
    16. listopada 2006. Za pristup usluzi Mobile CARNet, bez obzira koji Mobile Broadband tarifni model koristite, od 01.11.2006. upotrebljava se isključivo novi jedinstvarni APN: carnet.vip.hr. Spajanje preko dosadašnjih APN-ova: carnet1gb.vip.hr, carnet3g.vip.hr i carnet.c.vip.hr, više neće biti moguće. Molimo Vas da promijenite APN u konfiguraciji svojih uređaja prema uputama koje možete pronaći pod "Upute za korisnike". Za sva dodatna pitanja molimo vas nazovite Vipnetovu Službu za korisnike na broj: 091 77 00.
    Kaj si ti pametan, svaka čast! Ako plačam nekome račune očekujem da me i obavjesti o promjenama koje utječu na uslugu! Ipak se radi o novcu koji sam zarađujem i dajem Firmi koja očito to ne zna cijeniti... I tu prestaje sva filozofija!!!
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaj si ti pametan, svaka čast! Ako plačam nekome račune očekujem da me i obavjesti o promjenama koje utječu na uslugu! Ipak se radi o novcu koji sam zarađujem i dajem Firmi koja očito to ne zna cijeniti... I tu prestaje sva filozofija!!!
    Ja isto to ocekujem. Ali neces vjerovati nije mi doslo niti pismo o promjeni APNa a nisu mi bili ni kod kuce da me obavijeste. Samo su stavili obavijes na web banda pokvarena. Sigurno im je u interesu da to ne koristim.
    dobar grah daleko se čuje

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Pa zato imate kor. službu"-"Da koju nažalost masno plačam kada ju zovem jer nemate besplatnog broja", i kažemo si bok!!!
    Imaš besplatni broj, samo trebaš nazvati sa vipovog broja, tko ti je kriv kad se ne znaš snaći.

Što se tiče promjene APN-a ja ne znam kaj ste vi gledali ako niste u svoj mail pretinac koji ste im dali (carnetov).
    Tamo mi je još odavno (u 10 mjesecu) stigla obavijest da će biti promjenjen APN za sve korisnike i koji je novi.

Ja nisam imao nikakvih problema.
    Biseri

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao observer Pregledaj post
    Imaš besplatni broj, samo trebaš nazvati sa vipovog broja, tko ti je kriv kad se ne znaš snaći.

Što se tiče promjene APN-a ja ne znam kaj ste vi gledali ako niste u svoj mail pretinac koji ste im dali (carnetov).
    Tamo mi je još odavno (u 10 mjesecu) stigla obavijest da će biti promjenjen APN za sve korisnike i koji je novi.

Ja nisam imao nikakvih problema.
    Biseri
    Nemam besplatan poziv jer taj njihov podatkovni paket, biseru:-), ne podržava voice uslugu, a ionako ga gasim jer prelazim na web n walk XL uslugu koju nudi konkurencija! Stvar je bila ta što sam dugo bio na putu, pa kad sam se vratio nisam bio upućen! I ne vidim razloga za ukidanje apn-a, ozbiljne firme to ne rade (prisilna migracija). Zato još uvijek možeš gledati analogne TV postaje na astri, iako sve emitiraju i digitalno! Zbog potrošaća/korisnika, pa mi nije jasno koliko oni plačaju taj apn kad su ga ukinuli, no to je ionako lanjski snijeg!!!!
    Hvala na savjetima!!!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Active sync preko bluetooth-a
    By Henk13 in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 21-07-2006, 23:44
  2. igre nanokiu 6230 preko bluetootha
    By sheep1501 in forum Nokia
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 02-01-2006, 23:55
  3. Koje igre igrate preko interneta?
    By XTTX in forum Igre