Neki dan sam se pokušao spojiti na net, kad ono neće... I dobro, zabrijo ja da mi na faxu opet zabranili pristup, pošto je nova akademska god. i nazovem fax, pa Carnet i prošlo tako 3 dana... ja bez Interneta, lud totalno.. kad ono sve o.k.-kažu zovi VIP...
Nazovem ja njih i sad, em što sam pričao prek svog simpa broja, jer "user friendly company" nije u ovih par godina uspjela obezbjediti besplatnu liniju za korisnike, em sam izgubio živce.
Kaže meni operater ajmo provjerit APN-ove... I ja mu kažem šta mi piše (at+cgdcont=1, "ip", "carnet.C.vip.hr"), a on meni kaže krivo. Kaže promijenili su APN-ove, ne treba C... "Lijepo što ste obavjestili korisnike", kažem ja njemu, a on meni:"Pa zato imate kor. službu"-"Da koju nažalost masno plačam kada ju zovem jer nemate besplatnog broja", i kažemo si bok!!!
Još uvijek ne mogu vjerovati... Do sada sam ih trpio, ali od sad ne želim imati više ništa s njima i odmah ću raskinut ugovor i preć na T-mobile i s Internetom (web, n walk).. Ima ko sličnih iskustava???

Odgovori uz citat

Bookmarks