Nije to bas u redu.Ja kad sam imao K750 baterija je trajala prosjecno 5 dana.Znalo se desiti da potraje i 7 dana kad ga ne cackam.Pozdrav.
Pročitao sam neke postove o trajanju baterije i malo me buni što moja traje kratko - oko 2 dana a mob je full novi (7dana)!!! Ljudi po forumu većinom govore o 3-4 dana trajanja uz neko razumno korištenje a ja svoga iskoristio za 10-ak razgovora po 2-3min bez upotrebe kamere,mp3... pa jedva 2 dana??????Normalono ili ne!!???![]()
![]()
Nije to bas u redu.Ja kad sam imao K750 baterija je trajala prosjecno 5 dana.Znalo se desiti da potraje i 7 dana kad ga ne cackam.Pozdrav.
Sony EricssonK850+Micro SD 2 gb:K800i+MS Micro 1 gb,W810i+MS Duo Pro 1 gb,T630
Samsung: D600E+MicroSD 512 mb,D500,E700
Nokia:6230i,3510i
pa, u tome i je stvar, šta ti je mob potpuno nov, čekaj da se potpuno formatira baterija, tak je i meni bilo.... i tek nakon 4-5 punjenja mi je sve bilo ok, i sad mi drži 3-4 dana sa maximalnim korištenjem....
oglasnik.pforum - biker boy
Izvorno postao OkkO22
Opet je nekome promaklo ono u uputama telefona.
Evo primjera:
Stand by up to 250h*
* - depending on outdoor temperature and network configuration.
Znači ako ti je fon na hladnom to mu podosta skraćuje trajanje baterije i naravno ovisi i o pokrivenosti i konfiguraciji GSM mreže.
Sjećam se odličnog primjera - dok sam bio u vojsci u Požegi signal na Siemensu S25(osvjetljenje isključeno-osim navečer) je bio gotovo uvijek do kraja i baterija je jedva navlačila 3 dana,nakon premještaja u Zagreb - Črnomerec signal je isto bio stalno do kraja ali je baterija trajala toliko dugo da sam zaboravljao kad je bilo punjenje zadnji put.(u tim sam trenucima slao operatera u materinu jer je ZG uvijek imao najbolje podešenu mrežu a ostali gradovi - sisaljka brale)
A danas mi u Rijeci na 6600 baterija traje 2 dana unatoč username-u koje ima doslovno značenje.A kod odem kući (okolica Požege) onda do jedan dan,mogu ju punit naveče i 24h izdrži,neeekad malo dulje.
Ima nešto i u tom signalu, što SMS Freak spominje, ali također ima nešto i u "formiranju" baterije...
Ja, bez obzira na mob, formiram bateriju, znači prvo punjenje 12h (mob izgašen) i onda slijedeća dva-tri punjenja po 8 sati (mob isto isključen) i onda punjenje dalje normalno, i nakon nekog vremena opet napunim bateriu preko noći (naravno mob izgašen) i sve šljaka...
Meni je na D750 (brandiranom K750) baterija trajala oko 3 dana uz stvrano dosta razgovra i sms_a...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Meni baterija traje uredno 4-5 dana uz to sta sam mu 3-4 puta ispraznia bateriju i punija do kraja, uz snimanje videa, slikavanje, cackanje, mp3, radio itd...
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
Sms freak sta to znaci da ce baterija duze trajati u Zagrebu nego u sta ja znam Virovitici? tj. da ce dulje trajati u ovim vecim gradovima zato sto je tamo veca pokrivenost mreze?
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Ja sam bateriju tri puta ispraznio do kraja i onda napunio i traje mi 4-5 dana uz pozive sms-ove, slikanje i sl.
I meni također - vrhunski - bar nekih 4-5 dana ako ne i više, a svako malo nešto uslikam i slično.
Signal mi je doma vrhunski udaljen sam od repetitora nelih 500m čiste linije vidljivosti, ne petljam po mobu, prvo punjenje je bilo od 23-07 sljedeća po 8h i eto rezultata??? Možda se još stvarno baterija nije formirala kako treba!!????![]()
Ma ne brini isprazni ga još koji put do kraja i ostavi ga da se puni preko noći ugašen i sve će doći na svoje mjesto.
Meni je baterija na k750 trajala 4-6 dana uz umjereno korištenje, stvarno sam bio super zadovoljan. A dosta ovisi i o jačini signala i o temperaturi okoline(što je hladnije brze se prazni baterija-na skijanju jedva 3 dana uz malo korištenja)
PREDATOR
Konačno rješenje: zamjena sim kartice (stara još od 1999)!!! Sada baterija drži bez problema!!!!!!![]()
![]()
zbog nove sim kartice ti baterija puno bolje drzi??
bio nekad oglas...
Moguce je da starije SIM kartice trose vise struje. Ne mogu to osobno provjeriti jer su mi sve kartice <= 5 god starosti, ali vjerujem da je moguce.
da..ali rekao je to kao da duplo duze drzi s novom baterijom...ako netko zna tocno jel ima tu veze i jel to sitna razlika il velika..nek javi
bio nekad oglas...
Izgleda da je stvarno velika razlika sa novom sim, evo nakon 3,5 dana baterija još uvijek na 60%
Bookmarks