Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sony dcr hc 35 ili sony dcr hc 46

sony dcr hc 35 ili sony dcr hc 46

...koji model i zašto baš taj????...

..ima li tko bilo koji od ova dva modela pa da opiše svoja zapažanja i dojmove

..hvala..)

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naglasavam da ne posjedujem kameru, iako sam model DCR HC46 imao prilike vidjeti uzivo i na kratko oprobati.

Ovdje se radi o dvojbi izmedju dva vrlo slicna modela. HC46 je model nesto novijega datuma i nesto je krace na trzistu. Ova dva modela mogli bi svrstati u nekakvu srednju klasu Sony miniDV ponude. Nacinjeni su da zadovolje potrebe klasicnih point and shoot korisnika, koji kamericu koriste manje vise iskljucivo za snimanje, da to tako kazem, "za po doma svakodnevno".

Slicnost dvije navedene kamere da se iscitati i iz njihovih specifikacija:

http://www.ciao.co.uk/Sony_Handycam_...#productdetail
    http://www.ciao.co.uk/Sony_Handycam_...#productdetail

Jedine dvija komparativne prednosti HC46 modela jesu veca rezolucija chipa i nesto (po meni zanemarivo) veci display, iste rezolucije kao i HC35. HC 35 model nesto je bolje opremljen "ponudom" portova i ima remote controler (ako to ista znaci). Sve je ostalo vrlo, vrlo slicno ili identicno (ukljucujuci i masi i vanjski izgled).

Shodno navedenomu, a uzevsi u obzir cijene navedenih uredjaja, moj bi zakljucak bio da je daleko isplativije i logicnije odabrati DCR HC35 model, jer je razlika u cijeni znatna, gotovo 1000 kuna (dakle HC35 dala bi se nabaviti za 2000-2100 kn dok model HC46 kosta nesto vise od 3000 kn). Dakle ulzenih 1000 kn vise (kod modela HC46) ne bi bilo opravdano razmjerno boljim karakteristikama u odnosu na model HC35.

I za kraj evo jos i link na jedan prilicno dobar review HC46 modela:

http://www.camcorderinfo.com/content...der-Review.htm

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..nekako sam i ja sličnog razmišljanja da je 1000kn malo prevelika razlika između ta dva jako slična modela...

..tim više da za cijenu dcr-hc46-ice (3200) sam primjetio panasonic nv-gs180...koja ja za razliku od dcr-hc46 tročipna!!!..a za cca istu cijenu (oko 3300)...

...samo me nešto tu mući oko panasonic nv-gs180...čemu takav pad cijene?(..prije je bila oko 4200kn)...
    ..dal je u pitanju dolazak novijih modela(..nv-gs280/300/500...)..ili (zlu netrebalo) ako ti se pokvari da nema ili su skupi dijelovi za nju???..

..osim toga nekako mi je logičan slijed da umjesto dcr-hc46 se kupi panasonic nv-gs180..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove