Evo ovako, neki mobitel do 1800kn za starog. Njemu je važno da lipo izgleda i da može pričati. Dosad je imao nokiu, pa onda mala prednost njoki, i bez joysticka jer to ne voli.
Evo ovako, neki mobitel do 1800kn za starog. Njemu je važno da lipo izgleda i da može pričati. Dosad je imao nokiu, pa onda mala prednost njoki, i bez joysticka jer to ne voli.
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
možda 6280![]()
e ovaj bi mu se svidio... ima još prijedloga...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
nokia 6131![]()
nokia 6233 ,lg čokolada , samsung E900
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
se v630 nov i bas te pare.. lijep..
V630i ili K610i ili N70
Ja da sam na tvom mjestu kupio bi mu kupio nesto u stilu el71, 6070, c81, to su lijepi mobiteli, a ostatak para bi si stavio u svoju kasicu prasicu, mislim ne znam za tvog, ali moj se ne kuzi u to ni 5%, moj bi se divio slikama sa 6070, za mp3 da ni ne pricam, tako da, take the money and run!!!![]()
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Za 1800 mozes nać dosta dobar D900
k610,e900,k750 i najbolje od svega 6280![]()
w300,k750,w800,d750,w810
mislim da bi ti za starog 6280 bilo previše,moj mu ne želi ni primirisatikaže da je "prekompliciran,premala slova,pa šta je to PTT,jel mi to treba..." njemu je dvije godine stari S65 pojam,THE mobitel,zato što može imati ogromne ikone u meniju i XXL slova u porukama. primjedba se odnosi i na 6233.
možda bi bilo bolje EL71 ili neki Samsungić - oni su lijepi i može se telefonirati s njima,znači ispunjavaju oba uvjetaa i nešto love će ostat tebi za pivušu
Ne znam što tu tko filozofira ali je na 6280 jedan od najjednostavnijih software-a za raditi.
I to na hrv. jeziku.
Di ćeš jednostavnije
Zapravo, vidio sam i jednostavniji meni na phonu koji sam uzeo mami...panasonic VS6.
Novi dođe jedno 1200 kn, na crno sam ga nabavio za 750
Razmisli o njemu...strašno je jednostavan.
gle,tebi i meni je 6280 jednostavan. ali čovjeku od 49 godina,koji je bio na 3210 i sad na S65 i koji mobitel koristi isključivo za razgovore i čitanje,ne pisanje poruka... kužiš? dao sam mu da se igra s njim,pa smo se okladili u 20kn da ne može u roku 2 min pokrenuti mp3 player na njemu. Nije uspio. Takvih slučajeva je gro (ćaletov frend s posla nabavio K700i i zvao mene da mu pokažem gdje su slike koje je fotkao s kamerom. Čovjek od 55 godina). Oni su jednostavno generacija koju tehnologija toliko ne interesira i ne da im se igrati i eksperimentirati. Stari mi kaže da mu je ovaj 1600 super mob,jer je čvrst i ima veće tipke od S65. Enough said?
Bookmarks