u divljem braku sa alkoholom, ali mislim da cemo jednim ispumpavanjem ozakoniti svoju vezu!
bok svim forumašima,
pitanje da li ste u vezi, divljem braku braku, i naravno kako vam je, ?
ako ste u vezi da li vam ponekad sve skupa ide na živce ili vam je sve suncem obasjano.
ja trenutno nisam u nikakvom obliku veze, hm ali sigurno ne zadugo.
![]()
u divljem braku sa alkoholom, ali mislim da cemo jednim ispumpavanjem ozakoniti svoju vezu!
u nikakvoj vezi, u nikakvom braku....ništa....
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
....veza na zapadnjački.....
...veza-->nije baš u najboljem stanju...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
"razvezan". u nikakvoj vezi
"Slobodan kao ptičica" Bijah pred 2 godine u vezi, poslje toga sam sam sa sobom potpisao pakt da se sljedečih 5 godina neću zaljubljivat...Još samo 3 godine...
Zadnji uredio Gen Mo'Kai : 04-01-2004 u 22:23
u to bih se upustio samo ako bi se ja i zena savreno slagali..kad bi se crkveno vjencali imo bih zenu u saci, a i ona mene.Poslao: Razuzdan
bok svim forumašima,
pitanje da li ste u vezi, divljem braku braku, i naravno kako vam je, ?
ako ste u vezi da li vam ponekad sve skupa ide na živce ili vam je sve suncem obasjano.
ja trenutno nisam u nikakvom obliku veze, hm ali sigurno ne zadugo.
![]()
al cim prestanes zenu zadovoljavat ona nadje ljubavnika-kak me to zivciraaa![]()
![]()
![]()
u nikakvoj vezi
Još se nisam objesila.
u duuugoj i odličnoj vezi.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
prevedeno - papučar
budi ko ja - mlad i slobodan, nadobudan i luuuud... ima vremena za papučarenje tam u tridesetima![]()
Poslao: Mobyfan-ica
Još se nisam objesila.
...to je uzrečica za muške........
.....žene vele..."još se nisam usrećila"![]()
haha, to ti tako zato kaj nemrem baš svaki dan na pivu, ha?Poslao: zappan
prevedeno - papučar
budi ko ja - mlad i slobodan, nadobudan i luuuud... ima vremena za papučarenje tam u tridesetima![]()
danas me zajebavala da mi se škemba počela stvarat, ****** morat ću ponovo u teretanu krenut...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nego na ovu temu nam se nered nista ne javlja
osto je bez riječi...![]()
nemoj,ozljedit češ se i onda bu te još i stuklaPoslao: whiteboy
danas me zajebavala da mi se škemba počela stvarat, ****** morat ću ponovo u teretanu krenut...![]()
![]()
Papučarenje je umjetnost a ne navika...Poslao: zappan
... ima vremena za papučarenje tam u tridesetima![]()
...i naravno što ranije kreneš ranije posjediš (a to ti daje štih iskusnog i profinjenog čovjeka) samo što ti pogrbljena figura to malo kvari ali što ćeš ne možeš imati i ovce i novce...
hmmmmm, dobra dmi. ovo ću si dobro zapamtit... umjetnost, veliš?.. i sijedih par dobiješ pa uskoro ko sean connery izgledaš mudro i još si faca![]()
...jest'...
Samo što je to vanjska fasada iznutra imaš čir na želudcu, malaksalost koljena, blagu promaju u glavi, itd...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ma već me sve boli od sinoćnje 'tučnjave'...Poslao: tomo
nemoj,ozljedit češ se i onda bu te još i stukla![]()
a noćas me opet čeka još jedna 'šora' a već mi je i uho mokro jer mi ga sad slini ovdje dok ovo pišdsgvfdsfopbmjasdflč
...jadan "WB"......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma kaj jadan, treba ga s bičem po goloj riti!!![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
pa ponudi mu, kaj cekas?
@wb...kolko traje tučnjava......jednu rundicu....![]()
Bookmarks