Ja mislim da ti je to do kartice meni se isto nesto slicno desilo na mom HP IPAQ 1710 promjenio sam karticu i sada je ok preporucujem ti daposudis od nekog karticu pa da isprobas da ne bacasnovac bezveze.
Uglavnom Imam Pda Hp Ipaq 114.. I Kada Prenašam Podatke S Komp An Apda Radi Sve Savršeno.ali Kada Prebacujem S Kompa Na Memorijsku Prenos Se Blokira Kao I Sama Memorijska Kartica.. I Nekad Se Podaci Iz Memorijske Sami Brišu... Trebam Li Ju Mjenjat?? Ili Je Problem U Pda...
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Ja mislim da ti je to do kartice meni se isto nesto slicno desilo na mom HP IPAQ 1710 promjenio sam karticu i sada je ok preporucujem ti daposudis od nekog karticu pa da isprobas da ne bacasnovac bezveze.
provjeri i je li ti kapacitet kartice podržan samim uređajem ... neki uređaji imaju npr. deklarirano da podržavaju microSD do 2 GB - e pa ako staviš npr. microSD 4 GB karticu rekao bih neočekivano ponašanje je moguće;
druga ideja - kako točno prebacuješ sa kompa na karticu? korištenjem adaptera ili nekog čitača kartice ili preko ActiveSync Explore device, pa u Windows exploreru dođeš do Storage Card foldera i tamo kopiraš stvari? Ako je ovo drugo (preko Active Synca) možda je stvar u activeSyncu i/ili u File Conversion Settings jer prilikom kopiranja na Storage Card, ActiveSync pokušava konvertirati sve što kopira. Možda ti je tu nešto krivo podešeno što uzrokuje blokiranje kartice i brisanje podataka s nje.
Naravno imaj uvijek na umu da se kod takovih operacija ne uključi npr. system standby laptopa/desktop PCa ili nešto drugo što uzrokuje pad napona/isključenje jer to fizički prekine proces upisivanja i podaci postanu neupotrebljivi - na nekim karticama čak piše upozorenje da svako pisanje na karticu mora završiti u cijelosti ili kartica može postati neupotrebljiva - tako nekako.
Nadam se da ti je neki od ovih savjeta pomogao i da ti je kartica proradila ili barem da nisi uzalud potrošio novce na drugu a da je i prva bila ispravna.
slučaj riješen bio je problem u kartici moj ipaq podržava do 32gb..karticu pa to i nije bio problem.. karticu sam zamjenio imao sam garanciju...
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Bookmarks