Postoji hardversko. Kupi isti konektor kakav imaš na kraju, postojeći odreži i kad utvrdiš koji zvučnik je kamo spojen i koja je zajednička, jednostavno spoji zvučnike obrnutim redoslijedom.
Nisam znao kakav naslov sloziti pa nesto sam skombinirao. Nego, imam zvucnike 2.1 logitech x230. Jedan zvucnik stoji tocno ispred mene (na njemu je za paliti-gasiti tipka i za stisavanje) a drugi malo desno. Primjetio sam u filmovima i igrama da krivo pusta tonove. Npr na filmu neki auto projuri desno, ja ga cujem na lijevom zvucniku, ili lijevo zapuca netko ja cujem na desnom. Znam, sad cete reci da zamijenim samo strane, ali ovo mi je blize za stisavati i paliti. Da li postoji kako softwersko podersavanje, jel od zvucne (AC97) ne postoji nista
iPhone 5s 16 GB
Postoji hardversko. Kupi isti konektor kakav imaš na kraju, postojeći odreži i kad utvrdiš koji zvučnik je kamo spojen i koja je zajednička, jednostavno spoji zvučnike obrnutim redoslijedom.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ne mogu nista rezati, zbog garancije![]()
iPhone 5s 16 GB
U tom slučaju, kupi i utičnicu i pola metra kabela, možeš i manje ako ti hoće prodati, i utikač i napravi adapter. Zamijeni, gledano od vrha, prva dva priključka.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
oa ja imam iste zvucnike i nisam bas to primjetio ali cu probat a mozes napraviti ovo sto ti je @sljaka rekao ili zamjeni zvucnike sa ljeva na desno
http://www.dnif.de
pogledaj ako imas u programu od zvucne ono test loop ili tako nesto. kad kliknem na desni zvucnik, meni svira ne lijevom i obratno.
iPhone 5s 16 GB
da ali nemogu veceras javim ti sutra
http://www.dnif.de
Imaš tri priključka, odvojeni su crnom plastikom.
S lijeva na desno idu masa (zajednički), lijevi i desni kanal ili obratno (neda mi se sad kopat za točan raspored).
U svakom slučaju kupi mikrofonski kabel, utičnicu i isti takav utikač. Zvučnike ponesi sa sobom, jer se ti konektori znaju neznatno razlikovati. Teško je okom primjetiti razliku, ali zna biti dovoljna da ih ne možeš spojiti.
Mikrofonski kabel ima oplet i žicu u sredini. Odrežeš dva komada, neka budu malo duži, s kratkima je teško raditi. Oplete zalemiš međusobno i na prvi priključak (masa), unutarnje žice lemiš na prva dva priključka i to tako da im zamijeniš mjesta na utičnici i utikaču. Ako i pogriješiš, odlemiš ih i zamijeniš ponovo.
I ne zaboravi, prije spajanja treba navući zaštitnu plastiku na žicu, kasnije to nije moguće.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sad kad već spominješ chincheve, dao se prije nabavit komplet sa razno raznim prijelazima tako da bi ovo tvoje se moglo rješiti s adapterom 3.5mm na chinceve, pa onda u to uštekaš adapter chinch na 3.5. Jedino chincheve zamijeniš. Kužiš?
Jedino u tom slučaju imaš dosta prijelaza a to ruši kvalitetu zvuka, ali za nuždu![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma probat cu ovako napraviti, ako ne bude islo, ona ti adapteri
iPhone 5s 16 GB
Jesi ti ovaj post pisao pijan?
Ili ja tebe ne kužim šta ti želiš!!
Ja imam totalno iste zvučnike i montirao sam ih na
zid ispred sebe i desni ima poteciometar rupu za slušalice, on/off dugme i ledicu!
Šta ti ima biti bliše za stišavati i poglasniti kada imaš tipke za to na tipkovnici(vjerovatno)???
e kod mene je to lijevi, tj. stavio sam ga na lijevu stranu, jel mi je lakse stisavati i slusalice staviti unutra. ako ga stavim desno na stol, biti ce mi predaleko
iPhone 5s 16 GB
Sam svoj majstor odnosno ko onaj crtić A JE TO!
Nemoj se uvrijediti prijatelju ali mogao si se ti njima prilagoditi
a ne izmišljati toplu vodu!!
Usput koliko si zadovoljan? Ja oduševljen i svima preporučujem kome stignem!!
Sada mi je još bolje kada su mi 1,5m iznad poda na zidu a sub ispod stola za komp.
Ludnica za skučeni PC prostor.
![]()
Zadnji uredio VuKi : 12-01-2007 u 19:24
probat cu ovo sto je sljaka rekao, jel mi je stvarno problem. imam veliki stol i ne dokuce mi slusalice onda do stolice (do mene)
meni su zvucnici predobri, vrijede svaku ulozenu kunu. zvucnici su mi na stolu, a woofer ispod stola. Tako mali a tako glasni![]()
iPhone 5s 16 GB
Ne kupuju se stvari da bi se mi prilagođavali njima, nego one nama!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks