probaj s drugom batt, možda ti je riknuo punjač i ne puni bateriju koja je prazna pa se mob ne pali
garancija na bateriju je godinu dana
Dakledijagnoza je sljedeća : do 28.08. ove godine imam garanciju ali sam trenutno malo udaljen od mjesta kupnje ili od T-Centra.
Nokija je normalno radila a sad ni na punjaču ni bez njega nedaje nikakve znakove života.
DA li možda mogu probati određenu kombinaciju tipki da se upali ili je nešto u njoj otišlo na vječna lovišta (ili je možda baterija pokojna :/)
I naravno ukoliko je samo baterija pokojna je li na nju isto vrijedi mobisovo 24mj jamstvo ili je to samo za čisti uređaj
Hvala![]()
probaj s drugom batt, možda ti je riknuo punjač i ne puni bateriju koja je prazna pa se mob ne pali
garancija na bateriju je godinu dana
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
e a nemam drugu bateriju -.- jbmu bateriju i garanciju na nju...
a pokušao sam s drugim punjačem...
a neznam...budem provao iskemijati drugu bateriju a ako to neuspije na servis pa a.p.p.
eh...nakraju je ipak baterija bila totalno crknula...odnosno napon 0V...a sad iako mi je to malo čudno kako odjednom bateriji padne napon sa 3.7V na nulu a ne na 3.5, 3.4 ili tako nešto svejedno nova je naručena tako da ova tema može dobiti ključ u vrata
Bookmarks