A zašto ne bi mogao?Izvorno postao Siemens
Dakle,zanima me da li mogu SX-a slobodnjo puniti sa DCA-510 kabelom koji u sebi ima punjač?
PS: Gdje bi se mogla u Zg-u kupiti nova maska za njega??
Zahvaljujem!
A zašto ne bi mogao?Izvorno postao Siemens
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zahvaljujem!Tko pita taj ne skita!Izvorno postao Sljaka
![]()
Obično je već zalutao.Izvorno postao Siemens
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Izvorno postao Sljaka
Probao sam spojit kabel na SX-a ali kaže "accessories not supported".....Što bi mogao biti problem?
Znaš li možda gdje bi se mogla nova maska nabavit?
Pitao si da li možeš puniti, ali nisi pitao da li možeš koristiti DCA-510 za prijenos podataka.
Puniti možeš, ali za prijenos podataka ga ne možeš koristiti. DCA-510 ne podržava SX1.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pokušao sam puniti ali mi kaže onu poruku,da li sam trebao prvo uključiti punjenje prije nego što sam ga uštekao u mob?Izvorno postao Sljaka
Nema veze kad uključiš punjenje. Poruku zanemariš, nju ne možeš maknuti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kada sam ga spojio nije blinkala " baterija" tj. nije pokazivao punjenje.....
Reci mi koliko ti traje baterija na SX1, meni traje 1,5-2 dana, pa se mislim dal bi trebao kupit novu bateriju ili je to normalno za SX1.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Ne bih ti znao reći jer sam ga danas upiknuo,pa tek trebam vidjet koliko traje.Mislim da će ti @Šljaka bolje znati reći.No ženska od koje sam kupio mob je rekla da traje oko 2 dana ovisno o korištenju.Izvorno postao afroman
O.K. Sljaka ako ti znas - odgovori, HVALA.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
već je odgovoreno, nema potrebe dodatno mudrovati![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks