donator je njegov brat, nadam se da će se uspješno oporaviti !!!
Evo pošto svi ovih dana pišu pretežno o rukometu i SP, ima i jedna tužna vijest za nogometne navijače...
Naime, Ivan Klasnić bi mogao završiti karijeru, jer ide na presađivanje bubrega (trebao bi danas presaditi bubreg), tako da mu je upitan nastavak karijere...
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet...1,23,,59526.jl
Znam da je vijest stara par dana, ali nisam vidio da je itko o tome pisao...
Stvarno mi ga je žao... Dobar nogometaš, iskazao se u Werderu...
Želim mu uspješan oporavak...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
donator je njegov brat, nadam se da će se uspješno oporaviti !!!
Ja se također nadam da će se oporavit jer je bilo u sportskim novostima da su se neki uspjeli vratit karjeri i to jako uspješno!!
There are no shortcuts in evolution.
zelim da mu brz oporavak
ico dobro si reko....u werderu se iskazao,ali u repki je mogao i mnogo bolje![]()
ma kakav kraj karijere?!?! brzo će se on oporaviti i ponovno zaigrati![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Pa mogao je i u repki bolje, da je igrao ko što je igrao i u Werderu...
Al dobro...
Samo se nadam da će se oporaviti...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
teško da će se vratiti...
meni mama ide na dijalizu već 6. godinu..ovi bubrezi koji su mu prestali raditi se ne vade nego bubreg kojeg će dobiti stavlja se blizu zdijelice u neku šupljinu..tako da malo jaći udarac i evo ti problema...a josh će morati u gutati jako puno tableta...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Ali rekli su da ce se kroz 6-8 tjedana moci vratiti na teren
![]()
iskreno nebi htjela da opet igra jer me malo strah za njega..on mi je super i samo zelim da se oporavi))
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
I meni je isto dobar.Grozno je što mora na presađivanje.
Također mu želim zdrav oporavak
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
ma mislim da će se vratiti
prevelik je on borac da bi samo tako odustao
sjetite se mamića (košarkaša), rekli su da je pitanje oće li više hodati, a frajer danas igra košarku bez problema
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bemu te bubrege!!! Nitko ne vodi računa o njima dok ne bude kasno. Ja sam imao prošlo ljeto mnogo problema, vjerojatno još imam, ali sam prestao posjećivati doktore...
Ne znam što bih pametnoga rekao jer bubrezi su jako delikatna stvar. Doslovno ovisi o malo jačem udarcu da sve krene nizbrdo...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ispravak.Donator je njegova mama.Vec je bio slucaj s takvim problemima u NBA-u.A.Mourning se oporavio i jos igra.Nadam se da ce tako biti i sa Killerom Klasnicem.
zašto bi to bilo grozno? bolje da ide tri puta tjedno na dijalizu? koja ti iscrpi svaki atom snage.? da nemože ništa raditi s ijevom ili desnom rukom (ovisno u koju te bodu),da te jebu živci pa nemožeš spavati,biti na miru 5 minuta....da često ima mučnine,lako se prehladi-pokupi lako gripu, da nemože otići na more duže od vikenda jer se mora vratiti na dijalizu? mislim da je onda ipak bolje dobiti bubreg..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
U jbt, baš mi ga je žao..
Baš nema sreče..
Čovječe!!!
Sad tek slijedi drama! Daj Bože da se sretno završi!
U Mobisu!
Bože pomozi....Ivane drži se...
Baš mi je žao dečka .. nemogu vjerovat koja nesreća ... nađe bubreg i onda odbaci mu tijelo .![]()
![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
nadam se brzom oporavku i ozdravljenju a to hoće li ponovo zaigrati je sad najmanje bitno...........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
...nadam se da ce s bratovim uspjeti, bas mi ga je zao.![]()
samo nek ozdravi...........
kako mi ga je zao... a danas mu je 27 rodendan... daj Boze da sve prode u redu....![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
covjek kojega su molili da uzme njemacko drzavljanstvo,al je odbio i sa ponosom navukao hrvatski dres!Ivane drzi se Hrvatska je uz tebe!
" Di je moj jedini dom , di srce mi je cjelo ,di mi imocka krv u žilama teče VRELO "
BMW M5
Kažu, nova operacija za 7-8 tjedana, tj. za 2 mjeseca.
Mora da mu je užasno trenutno... Stvarno, DRŽI SE IVANE!!!
U Mobisu!
Bookmarks