citao sam da kartica super, bez ikakvih problema funkcionira na n73...ja sam je namjeravao kupiti ali nisam imao dovoljno para...
Jel ima tko tu karticu i jel ima problema sa njom na nekom od mobitela 3rd generacije, npr. N73 i N93
citao sam da kartica super, bez ikakvih problema funkcionira na n73...ja sam je namjeravao kupiti ali nisam imao dovoljno para...
Bolje biciklom na sex, nego Mercedesom na posao.
zato jer trenutno imam problema sa sadašnjom karticom od supertalenta 2gb
Ja sam imao slucaj sa sandiskom.Ali nije bilo rijec o ovoj kartici.Isto sam ju kupio novu i nije mi ju htio mob prepoznat.
Na kojem mobitelu
Jel tko testirao ultra karticu od 2gb na N93, pa me zanima jel ikada nestalo filmova i programa sa kartice, znači da je bez ikakvih bugova
mem.kartica se mora "prilagodit" mobitelu. No-nokia kartice treba par puta formatirat da se mob. navikne na nju.
Imaš i ovdje o karticama:http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34731
Formatirao sam je 100 puta i stalno isto, stavim npr. 200 pjesama, 10 slika, 10 spotova, 2 igrice, 2 programa, i radi neko vrijeme i onda se ponovno zajebe (oprosti na jeziku), npr. kad uđem u UPRAVITELJ DATOTEKA, kod videa mi je ? , neznam koji mu je ali sam postao već prelud, dok sam probao sa 128mb od nokie karticom i sve je ok, sry svima ako vas mučim
Ej a u kojem formatu si stavio karticu? Fat 16 ili 32, nokia jede samo stari fat 16!!!
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Evo vratio sam karticu u vemilu i zamjenio za mp3 player za sestru i kupio ULTRA II i za sad nisam našao nikakav bug na kartici, stavio sam 300 pjesama i 30 videa i par programa i sve ide ko munja, brza realizacija videa i slika, ako imate problema sa nestajanjem podataka kupite ovu karticu i problem riješen,
P.S.
Možete je kupit u OPTIMUMU cijena 470kn
Ja ju imam od 10 mj... ultra II ali 1 GB i radi ok...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks