He,svi traze nacin kako skinuti zastitu sa DVD-a a ja kako je staviti na dvd/cd da se nemoze kopirati sa obicnim programima(Nero)!!
Zna li tko nacin i program s kojim se moze ubaciti zastita??
![]()
![]()
![]()
He,svi traze nacin kako skinuti zastitu sa DVD-a a ja kako je staviti na dvd/cd da se nemoze kopirati sa obicnim programima(Nero)!!
Zna li tko nacin i program s kojim se moze ubaciti zastita??
![]()
![]()
![]()
e takodjer i ja to trazim, pa ako nadjes javi
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Ja sam jednom przio neki film sebi i kad me frend zatrazio da ga idem prziti i ono nece. A film najnormalnije radi a neda se sprziti. Neznam jel to bila puka sreca ili kaj drugo??
I ja to trazim a ako nadjes javi!!!Izvorno postao zoka
![]()
Dvd Shrink
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Čovjek pita kako staviti zaštitu, a ne s čim sripati film... Uostalom, DVD shrink više ničemu ne služi...
Jel imas nesto bolje?Izvorno postao frish-KI
Za stavljanje zaštite na DVD? To još nisam trebao tako da nisam ni tražio, a uostalom, ako se više-manje bez problema ripaju filmski DVD-i hollywoodskih studija, onda možeš biti siguran da će se isto tako moći maknuti i zaštita na tvom DVD-u... Ako će to ikome biti od važnosti, naravno...
Izvorno postao zoka
probaj sa games backup.... frend mi je rekao da s tim možeš staviti zaštitu, ali ja to nisam još probao, pa neznam jel funkcionira. evo ti link - http://www.download.com/Genie-Games-...ml?tag=lst-0-1
slackware user
za skidanje zaštite s dvd program ripI4me skida sve poznate zaštite a tak ih i stavlja na dvd
Bookmarks