Gledao sam na TVu, na GIGA TVu(prije nego su je zabranili). Igra izlgeda odlično, story mi se čini isto tako odličan, a atmosferična je do bola. Stvarno super, isplati se skinuti.
evo izašla je i ova horor igra pa ako ju netko već ima li mu je na pola puta, neka tu napiše dojmove i da mi kaže da ju skinem ili ne.
ova tema je posvećena forumašu Jerichu
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Gledao sam na TVu, na GIGA TVu(prije nego su je zabranili). Igra izlgeda odlično, story mi se čini isto tako odličan, a atmosferična je do bola. Stvarno super, isplati se skinuti.
aha, zakon je što imašsad ne znam koliko likova i sa svakim možeš upravljati. to mise trenutno skida, valjda pa jedva čeka da ju zaigram, ako budem mogao pokrenuti.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Igra je jebena! Na 6800 i bartonu sa 1 giga rama radi na low detaljima ali to nije nista strasno jer je igra i dalje predobra. Malo sam bio skeptican oko takvih igara ali Jericho je sve razbio. Ulazis u igru i misija ti je Firstborn, kasnije se dijelite na alfa i omega tim i idete dalje. Mijenjate likove po zelji i potrebi. Neki imaju mogucnost telekineze, pa magija, svidja mi se blood drain!
Preporučam!!!!![]()
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
aj hvala na preporuci, ja sam čuo od mnogo ljudi da je igra ultra loša, što se tiče gamelaya, da kao navaljuju protivnici sa svih strana i da se ne moš ssnać. za te telkinetičke moći to znam i to mi je genijalno jer se mogu kombinirat njihove moći.
Ako navaljuju sa svih strana znaci da ima puno pucanja i moras biti brz i okretan, precizan. Pogotovo kad gole sake koristis, kao recimo kod tuce ili penjanja ili slicno. Likovi su takvi da ne umiru brzo. Ozivljavate jedan drugoga, ima jako puno caka i biti ce izvrsna u multiplayeru.
Taj kojem se ne svidja vjerojatno voli RTS sa misem lijevo desno! Ovo je pravi adrenalin jer ne znas sta je iza ugla, polumracno, sivo i spooky!
okej, aj hvala, nisam znao dal da skidam igru ili ne, ali sad ću ju definitivno skinuti, zna li netko možda zahtjeve za igru...
decki dragi ja je skinuo sa rapidshera i da budem iskren u kur..... je upravljas sa jos 4 lika,2 tipa i 2 zenske umjetna inteligencija nije neka i bas nisam ocaran nesto sa grafikom,ali opet o ukusima se ne raspravlja pa najbolje da probate.
i nije uopće toliko loša a one seratore sa max zone ne treba uopće slušati
znači igra je dobra, može neki screenshot ili nešto pa da svi vide?
Jeli itko došao do kraja, do prvorođenca?
ja sam došao do neka tri majmuna što izbacuju muhe ali ih ne znam prijeći
Ja došao do dijela fryed out gdje me one ptice napadaju i bacaju neke šiljke napadaju, a ona tri šupka gore na bedemu dvorca me gađaju sa raketama, vrata se zatvore i kuda onda? Ne mogu proći! Igram sa njih troje, Black, Church i Delgado!
u sredini te prostorije imaš rupu i uskoći u nju a ja sam došao do neka tri sumerska duha i ne znam dalje
Trebaju ti svi ako se ne varam. Prvorođenac će kopirati moći redom svih i onda ga moraš istim moćima ubiti. Ne znam, nisam igrao, ali sam gledao na TVu, onih 12h kada još nije bila zabranjena u Njemačkoj, kako igraju i znam da je tako nešto bilo.
Bookmarks