Zadnji uredio Drug Mile : 05-09-2006 u 08:23
Od ovih mrcinskih i (pre)debelih N-modela da se odjdnom prebace na ultra-tanak smart phone...? Hm... Dok službeno ne izađu dimenzije is pecifikacije ostat ću Toma nevjerni...
što ti ovo znači da će to imati?
Carl Zeiss
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
optika silvano,ime kvalitetne optike...
Mozda ce samo izgledom biti kao razr, za dimenzije sumnjam.
vjerojatno je drug "fulo" podforum,no pohvala da su proširili ponudu na perolaku katrgoriju.
angels might have been eaten.
Izvorno postao silvano
ma i mislio sam da su to ona leća za fotoaparate samo nisam bio siguran.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Bit će to neka slabija verzija symbiana sigurno i sporija...bit će više fency... sve je to politika... kasnije će tek bit bolji i tanji, lakši...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Uzas. IMHO, pocetak pada Symbian Nokia.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Potpuno se slažem.Izvorno postao rospaya
A ako se taj mobilni lijepi selotejpom (lijevi kontakt gornjeg i donjeg dijela telefona), jao nama.
SKR. je SKR. za SKR.
Izvorno postao rospaya
Je, slažem se. Čim Nokia stavlja Symbian u nešto što sliči Razru....
Testis unnus, testis nullus!
nebi baš reko da je Drug fulo podforum...
koliko vidim na slici mob ima onu tipku za ulazak u meni koju imaju SYMB Nokije, ima "olovčicu" i onu "novu" "multimedijsku" tipku (predstavljanu na N70)...
Bilo bi super kad bi uskoro izašla ta "tanka" nokija... Još da je znat neke specifikacije...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
vrijeme če pokazati svoje,ako su u mogučnosti napravit nešto ovakvo a da je pogonjeno symbianom,onda bi logika govorila da su mogli i na prijašnjim modelima dimenzije i masu znatno smanjit,i to nekoliko puta...
angels might have been eaten.
kratica za internet na tipki nula...isto kao na nokiama...dizajn tipki također....Izvorno postao Ico86
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
NIšta nisam fulao, ovo je definitivno Symbian. Vidljivo je iz aviona.
A glede prijašnjih modela, i ja mislim da su mogli, ali zakoni kapitalizma ne dozvoljavaju revoluciju, pa to onda ide polako.
baš sam htio stabviti link, al me Redking preteče...
i jedno veliko razočaranje od baterije (opet), samo 700mAh...
pomalo dizajnom vuče na moto Razr... ali ovako dok je zatvoren, prednji "poklopac" mi vuče dizajnom na BS EF81...
sanmo zašto tako slaba baterija... mob bi možda mogo biti i dobro prodavan...
EDIT: @RedkinG: postoji i N75 i N76 ... samo koja je više RAZR-like?Po meni više ova N76...
Zadnji uredio Ico : 08-01-2007 u 13:42
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
http://img181.imageshack.us/my.php?i...ice1py4hx9.jpg slika na prvoj stranici i pogledaj ovu što je stavio Symbian FAN, meni se čini da su to isti modeli
@redking: da znam za tu sliku... zato sam i reko da je N76 više ta RAZR-like, nego N75 ali da i ona postoji...
@symbianFAN: da, slažem se da zbog debljine nisu mogli preveliku bateriju unutra zgurat... ali nekako mislim da je mogla bar malo veća... jer će dispely od 16mil boja to brzo potrošiti...
ali u svakom slučaju mi se mob čini OK... sviđa mi se...
Izgleda mi kao jako jeftina kopija motorolinih modela, a jos stave tako slabu bateriju... Nije to za symbian.
ljep mobitel,BQS stih
dobre funkcije i ljep dizajn...nokia![]()
Meni je ipak nekako N75 bolji izbor ima i bolje specifikacije a i ljepša mi je
Mislim da bi ova tema trebala imat naslov N76
The N76 will be available initially be available in two variants (WCDMA/3G and EDGE/non-3G).
http://www.allaboutsymbian.com/news/...world_gets.php
Zadnji uredio rage99 : 08-01-2007 u 18:40
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
kolio vidim, spominje se i kamera od 2Mpx, ali je na slikama nigdje nema...![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Bookmarks