Čuo Sam Da Se MoŽe U K700i Ubaciti Software Od K750i? Da Li Je To Moguce I Sta Se S Tim Dobiva? Da Li Je Netko Vec Imao Takva Iskustva I Probao To Napravit? Hvala I Pozdrav
zasto velikjo slovo na početku svake riječi? ne znam prije sam pisao post velikim slovima i to mi automatski napravilo. btw, jedan frend je uspio bacit software od k750i na k700i i radi bez problema samo sta su mu se neke ikone prmijenile. pozdrav
oće li neko ove gluposti zatvoriti i banati ili što,pa dajte ljudi nemožete biti tako glu..,kako se može soft od k750i ubaciti u k700,pa razlika je dan i noć od hardvera pa do softwera,i već su bile oakve dvije teme malo da si potražio!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
A daj, choviche, use your brain i...razmisli logichno. Kako ti ljudi kazhu: to su dva hardware-ski sasvim razlichita telefona. Pa da malo banaliziram koristechi se informatichkim pojmovima: je li itko ikad vidio da je ATi grafa ispravno radila sa nVidia driverima??
Enough said.
nemoreš ti magarca upgradati na konja,moreš jedino kupit konja i prodat magarca!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
necemo vise ovu temu spamati. receno je da ne moze i nema vise razloga pisati tu.![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks