najljepsi mi je sl55, zato sam ga i kupio, da ima ekran od sl65 i da je preklop malo bolje napravljen bio bi mi definitivno za 5, jer ima sve sto mi treba
Pitanje je jasno...koji bi po vama bio najbolji, najlijepsi preklopni mobitel ?
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
najljepsi mi je sl55, zato sam ga i kupio, da ima ekran od sl65 i da je preklop malo bolje napravljen bio bi mi definitivno za 5, jer ima sve sto mi treba
Definitivno motorola razr V3, najljepša i prilično dobra. Odma iza nje nokia 6260 jer ima symbian...
od kad je sl55 "preklopni" mob??? da bi mob bio preklopni, trebao bi se preklapat', kaj ne?Izvorno postao coma_zgb
po meni je samsung e700 najlepši
na neki nacin je preklopni, a i vecina ga vodi pod preklopne, tako da...
motorola v3
Motorka V3
morosola mi je ok, ali mi je prevelika
samsung shg t-100
je meni najlijepsi...neprezaljeni mob...
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
SL 55 se ne vodi pod preklopni, već pod slide.
Jedini koji sam imao bio je E700, ali mislim da je Motorola RAZR V3 prekrasna.
Meni Sharp GX 30 (ima ga prijatelj), onda SE v800(kad dođe i ako dođe).
trenutno nemam inspiracije...
Motorola V3![]()
whatever
samsung e700
like fire....be alive
IMO, Samsung i Motorola su vrh. Mada...
Samsung mi je ipak malo premalen (bar za moje šape). I prelagan. Nekak mi Motorola bolje leži (v500/525/550/600/620/e550) jer je ipak malo teži, osjetiš ga u ruci, a i taman je toliko malen da bude na granici upotrebljivosti (tipkanje s jednim prstom). Na Samsungu ne mogu, recimo, ugodno porukirat s palcem je ga ne mogu primit u ruku i tako savijat prst da dosegnem sve tipke bez beda. Ipak je malo presitan.
Al' V3 je V3 - something completely different.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
motorola v550 je najbolja po izgledu,ali jedino mi je glupo što nema infrared
Ma nokia n71 -svakako. Mobitel ima sve , šta god poželite....Nema mu ravna .....zato san ga i uzea.....pa vi procijenite
Panasonic Vs3super je mob i sve, lijep je kad je sklopljen, al kad se otvori fakat je grdosija i nema BT. Inace cist ok mob:bunny:
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Meni je najbolji preklopni mob koji sam dosad imao Motorola V3i , puno bolja i ljepša od obične v3 .
Stvarno ne bih znao,ali sto se tice samog preklopnog mehanizma,vjerojatno MPx200 i MPx220 zato sto imaju cvrst preklop sto mi se svidja,a uvijek mi je tiha patnja bila MPx300 zbog svog dual hinge sistema.Pogledajte samo koliko je stara vecina Mpx200 i s preklopom i flat kabelom je uglavnom sve u redu,mozda se rasklima tu i tamo sto je uglavnom neizbjezno.
Nokia N75. Lijepo dizajniran Symbian clamshell.
@Sator : i ne bih ga uzeo za kurčenje,nego za turbofolk na kartici![]()
samsung e500 i e530...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
UPOZORENJE:
Ako nastavite s offtopicom - tema je!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Složit ću se s većinom-V3, iako mi dosta simpa izgleda onaj BenQSiemens-EF81 (ispravite me ako sam krivi napisao), onaj što ima drugo kameru na dnu unutarnjega ekrana.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
SE w300i_________________________________
Bookmarks