Imam Hot Mix MP zašto mi gore navedeni Media viewer neće radi s njim??
Veoma dobra zamena za iTunes i moze da radi na svim telefonima koji podrzavaju corelet aplikacije tj. e398,E1,v360,L7,v3i..
U sustini je i bolji od iTunes-a iz razloga jel mu nije potreban update DB-a i dodatan software,takodje ima mogucnost pregleda slika u fullscreen-u.
download (instalirati ga sa motomidmanger-om)
Imam Hot Mix MP zašto mi gore navedeni Media viewer neće radi s njim??
jel se može ovo instalirati s memorijske kartice
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
kako pokreces taj program?
Nemoze preko memoriske posto je to corelet aplikacija a pokrece se na isti nacin kao i iTunes(preko precica).
A kako se točno instaliraju te CORELet aplikacije. Downloadao sam jedan seem, koji dodaje shortcut do iTunesa, ali kako taj Media Viewer?
Onda napravi sad uninstall/install,stavi MediaViewer atribut na Background only,restartuj telefon,napravi precicu i onda vrati na atribut na corelet.
Problem sa nemogucnoscu micanja corelet atributa sam rjesio tako sto sam skinuo novi motomidman 0.666a6
Napravio sam kako si napisao, stavio background only, resetirao, napravio precicu, vratio corelet atribut i resetirao.
Sad imam problem da se program nece pokrenuti. Pokrenem precicu i ne dogodi se nista.
ma meni je najbolji windows media skin..ima dobre dodatke i dobro izgleda kad se na njemu pusta mjuza
Napravite onda jednu precicu i ubacite ovaj seem,pa restart,zatim media v. stavite na background only,udjite u games i apps i napravite precicu za media v.,i zatim mu promenite atribut na corelet.
Bez problema sam ovo instalirao samo nisam znao ovo s editiranjem seema. Aplikacija je SUPER! Šaljem igre preko bluea bez problema, slike su fullsreen, samo još video nisam pogledao.
EDIT:
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Zašto se to meni uvijek mora događatiKada želim pustiti neku glazbu u mp3 formatu javi mi aplication error. Ima li mi pomoći?
Nemoze video preko jave da se prenosi,to je ogranicenje u cg1 tj flash-u.
Edit: obrisi pa instaliraj opet media v.,ako ti i dalje javi error verovatno je do prevelikog bit/rate-a(nebi trebao da stavljas vise od 128kpbs)
Ne kontam onaj gore opis kako to uradit, ako neko može korak po korak detaljno opisat, i usput kako napravit onu prečicu?![]()
a sta sam ja dosad radio u ovom thread-u?Objasnjavao recept za tortu?
Dobro znam sad kako idu prečice, ali ne kontam ove seemove kako se oni rade, i još sam izgleda nešto po***o nemogu ući u kratice!
ovo ne ide... probao sam sve... i sad mi komp prepozanje mob kao AT, a nemogu prebacit u P2K...![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Ja sam nešto bio za***o nije mi bilo kratica i nije htio uć u poruke i još svašta nešto, pa sam ga moro flashovat ponovo, skino sam Diabolic53 Media Viewer i na njemu ima već media viewre pa se nemoram zaje**vat!![]()
Drugacije neide nesto sigurno pogresno radis![]()
Bookmarks