OT:udri ćekičem pa neceOn topic: Ne znam imao sam isti problem sa nokiom 6600 Glavni reset je sve rijesija neznam zasto
![]()
Dali netko zna?
Znači kad uštekam mob u struju ekran stalno svijetli!!!!!
OT:udri ćekičem pa neceOn topic: Ne znam imao sam isti problem sa nokiom 6600 Glavni reset je sve rijesija neznam zasto
![]()
Pa to moraš u opcijama ( bar je meni tak na D600), odi na meni. pa na settings, na display settings, pa na backlight, pa tamo di piše during charging staviš na off.Izvorno postao trophy
Nema, na display settings mi je 1. wallpaper, main menu style, skin, brightness, dialling display, tv out settingsIzvorno postao matija456
a na light settings mi je backlight time i keypad light.
Kaj da radim????
na d600 se moze, na e900 sa original softom ne moze..
da li netko zna da li se moze sa nekom verzijom, to ne znam..
okreni ga naopacke![]()
Meni se događa isti problem...jel rješenje novi soft ili? To mi se još nije događalo, a ako se i događalo, moglo se srediti u postavkama...Izvorno postao trophy
Bom Chicka WahWah
meni smeta kad se mob puni a iskljucen je, onda non-stop prikazuje onu sliku s baterijom! ako ga stavljam punit preko noci, onda to smeta dosta!!!
ima rjesenje za to?
pa nebi valjda prodavali mobitel kojemu se ne gasi svjetlo . kao što je x-plosiv rekao na d600 je to lako riješiti . mislim da bi stavljanje novog softwera to riješilo
na e900 je nemoguće izgasit na normalan način ( u meni-u) kao kod d600; a za instaliranje novog softvera neznam, i meni to ide na živce pogotovo kad je ugašen
što se događa kad je ugašen ? dali se onda gasi svjetlo za vrijeme punjenja ?Izvorno postao ijelec4
i kad je mobitel ugašen i kad je upaljen svjetlo cijelo vrijeme radi, samo kad je ugašen prikazuje bateriju koja se puni
stvarno neznam kako bi se to moglo riješitiIzvorno postao ijelec4
kad su glupi, ne mogu vjerovat da samsung radi takve gluposti
Izvorno postao ijelec4
stvarno ne razumjem , stvarno su debili![]()
Ja smatram da nije u redu to sta su napravili taj problem sa upaljenim svijetlom prilikom punjenja ali meni osobno to ne smeta, punjac mi je iza kreveta tako da mi to svijetlo ne smeta po noci![]()
Ovo je vrhunska glupost! znaci ne e900 se nemoze to izgasit a jeli neko zna sta je sa d900? jeli to moguce izgasit svitlo kad se mob puni??
Bookmarks