paaa recimo dreamweaver, frontpage, neki WYSIWYG editor možda. imaš ih puno. meni se jako sviđa web page maker, veoma jednostavan, ali i veoma ograničen.
Ljudi bok!
Molio bi vas preporuku nekog programa za izradu web stranica?!
Mislim se upisat u algebru za web dizajnera, pa me zanima da malo pogledam prije...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
paaa recimo dreamweaver, frontpage, neki WYSIWYG editor možda. imaš ih puno. meni se jako sviđa web page maker, veoma jednostavan, ali i veoma ograničen.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Ako se misliš ozbiljno baviti web dizajnom mislim da onda nema alternative Dreamweaveru.
hvala vam...
You Hack me!
Dijelite krivo misljenje, ocito. Jer Dreamweaver vam nece puno pomoci u web dizajnu.
Dreamweaver je HTML editor.
Forumaš godine :)
Ma joomla mi je najbolja...ne da mi se zahebavat sa ftp-om pa uploadat svako 5 min nešto...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Za editiranje (podesavanje stranica, dodavanje sadrzaja, slika, itd.) preporucam Dreamweaver. Ja s njim radim vec par godina, sasvim dobro radi, i najprihvaceniji je program sto se toga tice.
Forumaš godine :)
dreamwear ti je najbolji
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
postoje di tutoriali dobri za pocetnike iz kojih se bi dalo naucit?!
You Hack me!
imaš odličan HELP u DW, imam ja neku knjigu (ako se ne varam - moram pronaći) pa ti mogu mailat, samo se javi na PM...
VN ;)
pa mailaj i meni![]()
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
photoshop + dreamweaver
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ja koristim Web Page Maker V2 i super me služ
i i zadovoljan sam.
Preporučam svima da bar probaju 15-day trial.
ja priznajem da u nijednom programu nisam profesionalac po mom objektivnom mišljenju...
Nije bitno koje ćeš programe koristit, bitno je da ti oni omoguće da u što kraćem roku napraviš što kvalitetniji uradak.
Ja recimo radim u Dreamweaveru kod stranice i postavljam layout
CorelDraw koristim za pravljenje vektorske grafike( obrubi web stranica, gumbi itd. ),Corel Paintshop koristim za obradu slika ( retuširanje i rezanje ), Photoshop koristim samo ako mi treba neki specijalni efekt na sliku koju ne mogu napraviti Pantshopom... Macromedia Flash koristim za flash programiranje i izradu animacija ( mnooogo mogućnosti, ali kad si sve organiziraš, vrlo je jednostavan program, pun helpa... ) Cinema4D koristim za izradu 3d objekata te animaciju istih...
Iako Macromedia recimo ima sve što mi je potrebno da napravim jednu web stranicu ( freehand, dreamweaver, flash ... ) ja se mnooogo bolje snalazim uporabom više programa i time se mogu posvetit detaljima i naravno ubzat rad...
Od kad znam za sebe, jedina pomoć mi je bila F1, kao i jedina knjiga za učenje i google.com kao izvor sample-ova...
...i najvažnije,treba bit kreativan i ideje imat kao i ukus.džabe programi,knjige,googlanje, ako primjere gledaš i na kraju remix napraviš od tuđih ideja.
Samo bih se nadovezao : ako radiš s Microsoftovim tehnologijama, možda ćeš poželjeti isprobati i Microsoft Expression Web. Nasljednik Frontpagea, nalikuje Dreamweaveru i nije kompliciran za korištenje
Za dizajn web stranica je najbolji - čovijek.
Kao što je već navedeno, svaki program je dobar u jednom području, treba ih kombinirati. No opet, džabe svi ti programi ak nemaš nikakav cilj i radiš stranicu tek tak da ju imaš.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
uzmi dobar code editor poput intype-a ili neki a ne dreamweaver![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Bookmarks