l6![]()
Ajde da vidimo koja je vama motorola najljepša..![]()
Meni su razr v3xx i RIZR![]()
l6![]()
RAZR v3xx, RIZRi v3x
v3x, naravno!![]()
![]()
um caruje dundo maroje!
Motorola c205
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
K1 mi je odlican. Jedva cekam da vidim koju ce bajnu cijenu imati kad dodje na nase trziste![]()
v3690! Ni za danasnje pojmove nije ruzna ali u vrijeme cigletina tipa N5110, ericsson 1018, bosch 509 i ostalih kad sam je imao mob je bio senzacija gdje god sam ga izvadio!
![]()
sa ovime se već i mogu lagano složiti... imao ga moj stari nekada i stvarno sam mu zavidio... ali kako kažeš, cigletina i polIzvorno postao BM0021
Evo pouzdane provjerene informacije (upravo stigla). Dakle, čini se da je motorola v3xx izašla u javnost, i već se traži mogućnost dekodiranja. To bi otprilike značilo da bi mogla uskoro službeno na javno tržište!
Good news![]()
Izvor: anoniman.
EDIT: evo, stiže informacija da je i MAXX izašla van.... Very good news!!
No koliko vidim, još ništa službeno....
Ima nesto u tim starim mobitelima, imao sam i v60, ona mi je isto bila prekrasna izvana samo je unutra bila tamno siva pa mi to bas nije sjelo. Nokia 8850 mi je do danas ostala najljepsi mobitel ikad!
v3 naravno
ona kaj se okrene oko ekrana...neznam kak se zove...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
trenutno v3x,a nekad ono malu cudo koje je donjelo revoluciju u mini mobitelima v3690 crna,sjecam se da sam za to izdvojil vrecu novaca![]()
Meni je najljepša V70.
Stvarno klasika od dizajna.
meni je PEBL
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
Kroz ovih 10-ak godina mobilne telefonije imao sam skoro sve motorole, v3688, v3690, v50, v55, v60, v66, Timeport280 i 290, v525, v550, i sada v360. Najdraži i najljepši od njih su mi Timeporti, v66 i v360 a od novih zasad jedino bi mogao ući u NAJ izbor Pebl.
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
mpx 220 je definitivno meni najljepsa motorola.
v3i D&G(zlatna)
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
V3x![]()
ajd da imamo i koju anketu ovdje
Najljepse su mi v3i i v3x...
hm, rezultati su zanimljivi...svi imaju podjednako glasova zasad... vidjet ćemo malo kasnije koja će nadvladat....
![]()
menije je motorola razr maxx
Definitivno krzr odnosno k1, a i v3690 nije los moditel(po dizajnu).
RIZR & v3xx
definitivno. Vidi se da si je netko dao truda oko dizajna.Izvorno postao devil
A ne one v3-ce.
Bookmarks